Bøgetræet

Jeg har fået en ny bedste ven

Nemlig tapetdamperen!

Jeg har brugt tre dage på at tage tapet af væggene i sofastuen, spisestuen og soveværelset. Heldigvis med hjælp fra min veninde Liv. Mange af stederne sad det ret løst, og var derfor nemt at pille af i store baner, men lige let gik det ikke hele vejen i gemmen. Så jeg måtte have assistance af tapetdamperen.

img_8223

Jeg startede med at pille tapeten af i sofastuen, der hvor jeg har lavet de to New-Yorker vægge. Det var lettest at banke pudsen af murstene, hvis tapetet var fjernet først.

Derefter kastede min veninde Liv og jeg os over vores kommende soveværelse. Her var nogle af væggene okay at få tapetet af, men de to andre tog lang tid. Så det tog næsten en hel dag, to mand at få tapetet væk fra dette rum.

Således så soveværelset ud, inden vi gik i gang med at fjerne tapet.

img_8219

Her er vi i fuld sving. Med hjælp fra vores hund Pablo selvfølgelig 🙂
img_8231
Det færdige resultat i soveværelset. Så nu skal der laves nye stikkontakter, derefter spartles og males.
img_8234
img_8238

Dagen efter gik jeg i gang i spisestuen, som er det sidste rum på denne etage som er tapetseret. Dejligt! Og dette rum har kun et lag tapet de fleste steder, hvor de to andre rum havde to. Så tapetet et meget lettere at få af, hvor der kun er et lag.

Mange steder er der blevet brugt gamle aviser til at tapetsere med. Så selvom det at dampe tapet af, ikke er det mest spændende arbejde i hele verden, så er det meget sjovt at se hvad der ligger gemt inde bag malingen i det gamle hus.

Her er et par billeder af den grønne spisestue – inden jeg gik i gang med at hive tapet af.
img_8262

img_8263

Så nåede vi også målet i dette rum, i hvert fald med tapeten. Der er simpelthen ikke noget mere tilfredsstillende end at ligge sig i sengen om aften, godt brugt i kroppen, og tænke på hvor meget man har nået i løbet af dagen. Endnu et punkt kan vinges af på “to do” listen.

img_8266
img_8268

3 kommentarer

 • Susanne

  Er du derude og arbejde hver dag. Husk nu at holde nogle pauser. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er næsten derude hver dag, dog er det ikke blevet til så meget arbejde derude i denne uge, da jeg jo hellere må passe mit rigtige arbejde 🙂 Nogle af de beskrevne projekter er også fra sidste uge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arvid

  Du glemmer vel ikke å ta pauser. Du må jo ikke ende med vond rygg, vonde skuldre og vonde knær. Fortsetter det i samme tempo er hele huset pusset opp til Jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøgetræet