Isolering af huset

Oprydning på programmet

Så gik oprydningen i laden i gang…

Mine forældre har aldrig været blege for at tage fat, og dette gælder bestemt også i forbindelse med vores projekter. En dag vi kom ud på gården, var mine forældre i fuld gang med at tømme laden for alverdens gammelt ragelse og skidt.

Sådan her så laden ud, før de gik i gang. Den var fyldt med en masse gamle remedier som blev brugt til at tørre korn med, da laden har været brugt til korntørring, og så en masse blade som er blæst ind i tidens løb.

Før oprydningen i laden gik i gang

Laden er bygget i 1891, og har sikkert været blevet brugt til flere forskellige ting gennem tiden. Vi kan se at den har været brugt til at tørre korn i, da der er bygget en masse luft kanaler langs den ene væg.
Laden er 600 kvadratmeter og delt op i fire rum. Hvor i det ene rum huser en kæmpe stor kornsilo bygget af træ.
Vi har tænkt os at benytte bygningen til maskinrum og værksted i første omgang. Vi har dog en drøm om at vi engang skal bygge hestestald, halmlade og gildesal i den – men dette kan vi godt se hører med i den helt langsigtede plan over stedet. Vi har vidst nok at bruge vores tid, og ikke mindst penge på i første omgang 😉

19648181_10155562175998777_1681512145_o

Det dejlige ved at have en landejendom, er at man ikke behøver at køre så tit på lossepladsen. Alt haveaffald ryger bare ned i en bunke i et hjørne på grunden, og alle andre ting har man plads til at læsse i bunker på gårdspladsen. Så kan vi på et senere tidspunkt kan køre på lossepladsen med et helt læs af ét materiale – så man kun skal fylde affald i én container på lossepladsen. Ja, når man har kørt rigtig meget på lossepladsen, både i forbindelse med arbejde og vores tidligere husbyggeri, så er det sådanne ting man sætter pris på 😂

19619986_10155562175843777_839152330_o

Så blev der kørt skidt væk og fejet i den største del af bygningen, og vi kan nu benytte den som værksted og lager til diverse ting.

19688435_10155562175723777_510967655_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isolering af huset