Første overnatning på gården!

To huse – og alt for lidt tid.

Da vi købte Obdrupgård, var det ikke fordi vi gik og ledte efter et nyt hus – tværtimod. Vi har kun boet i vores nuværende hus i halvandet år, og er utrolig glad for det. Det er et 70’er hus, som vi har gennemrenoveret og bygget en kæmpe stor træterrasse på. Så vi har lagt en del timer i det, og synes at vi har bygget vores drømmehus! Desuden ligger det helt fantastisk med udsigt over havet og åbne marker….. MEN, vi har hele tiden tænkt, at vi på et senere tidspunkt skulle finde en ejendom med mere plads, så vi kan efterleve drømmen om plads til dyrehold og at huse vores virksomhed hjemme. Dog havde vi tænkt at det lå 5-10 år fremme i vores liv, og ikke allerede halvandet år efter vi rykkede ind i vores 70’er hus. Så der er nogle ting i huset, som vi ikke har lavet færdige endnu i forbindelse med totalrenoveringen. Vi havde ikke renoveret de to ekstra værelser som huset rummer, samt de to badeværelser. Vi havde planlagt at gå i gang med dette til vinter, når der ikke er så travlt i firmaet, men da købet af Obdrupgård kom ud af den blå luft og gik så hurtigt, så skulle vi igang med at renovere de to værelser som manglede at blive renoveret i vores hus, så det kunne sælges som totalrenoveret – dog med undtagelse af de to badeværelser.

Vi har gået og udskudt arbejdet på disse to rum, da det ikke har været helt så spændende som renoveringen af Obdrupgård, men vi har en deadline, så vi måtte hellere komme i gang for at nå det. Vi har arbejdet på højtryk de sidste tre uger. Michael har knoklet i firmaet og med at få de to værelser klar til denne uge – da der kommer en fotograf og tager billeder af huset til en salgsopstilling. Jeg har passet mit kontorjob i firmaet, hjulpet lidt med værelserne og derudover haft et sommerjob på fuld tid som frisør i den salon jeg blev uddannet i. Så vi har haft rigeligt at se til den sidste måneds tid.

I går blev Michael færdig med at ligge gulv i de to værelser, og jeg og min mor fik malet den sidste gang. Dagen i dag har jeg brugt på, at få rykket de sidste ting på plads, da jeg har haft kontor i stuen de sidste par måneder pga. renoveringen af det værelse som jeg brugte som kontor. Så har jeg fået gjort rent og gjort fint – både ude og inde, så nu kan den fotograf bare knipse løs i morgen!

Så det var en lang forklaring om, hvorfor der ikke er sket så meget på herregården det sidste stykke tid. MEN – Når den næste uge er overstået, så kan vi forhåbentlig komme i gang med at få vinget flere ting af på “to do-listen” på herregården.

20622718_10155672977228777_725965357_oJeg nåede dog lige ud på gården i morges med et flyttelæs, så jeg gik en tur om i haven for at nyde den nyslåede græsplæne 🙂 Flot er det jo.

3 kommentarer

 • Charlott strøm

  Hej 😊 har læst dine skønne indlæg omkring jeres dybtfacinerende smukke bolig! 😀 kan ikke lade være & tænke på hvor meget sådan en kæmpe bolig koster? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hvor er det bare spændende at følge renoveringen af herregården, det er simpelthen blevet min yndlings blog!
  Men jeg spekulerer på, hvad i mon skal bruge alle de kvadratmeter til? Og det kunne være sjovt at se billeder af det hus i bor i nu 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Andrea
   Det var da virkelig dejligt at høre 🙂 Tak fordi du følger med.
   Vi skal primært bruge huset til beboelse, og så snakker vi om at lave en bed and breakfast i stueetagen. Derud over skal vi have kontor og evt. mødelokale til vores firma.

   Jeg laver et indlæg om det hus vi bor i nu, senere i dag. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første overnatning på gården!