Fridag = arbejdsdag på gården

Frugttræer på herregården

Til min store glæde fandt jeg fire æbletræer og et blommetræ på herregården i dag.

Jeg troede ellers kun at der var ét æbletræ og ét blommetræ på grunden, så det var rigtig dejligt at der var flere. Jeg synes heller ikke at det var meget med to frugttræer på denne store grund, men vi har heller ikke været i hver en krog på grunden endnu, så det er dejligt at blive positivt overrasket – og det ikke alt sammen er ukrudt.

20883253_10155703755433777_1344695122_oDe fine blommer, som var helt klar til at blive plukket, så jeg plukkede en god pose, som jeg tog med hjem for at lave blommemarmelade ud af.

img_3028Det blev til fem glas – og mmm, den er god!

20821370_10155703755568777_847827637_oJeg glæder mig til at æblerne bliver modne, for så vil jeg have en stor portion æblegrød, da det er rigtig godt oven på min skyr om morgenen – og så kan den fryses ned i små portioner. Vi har også to heste som rigtig gerne aftager dem som vi ikke selv vil bruge. Vi har længe snakket om at købe en saftpresser, så vi kan lave æblemost, så det er nok det rette tidspunkt til at få investeret i sådan en.

1 kommentar

  • Anne-Britt

    En gang for veldig mange år siden hadde også mitt døgn like mange timer som dere har nå. Skjønner ikke hvordan du får tid til alt. Pass på dere selv , håper dere setter av litt tid innimellom til kos og avslapning. Klem

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fridag = arbejdsdag på gården