Frugttræer på herregården

Makeover i hall’en

Vores hall er blevet shinet op! Og hold op hvor er det bare blevet flot!

I torsdags tog jeg i Stark for at få blandet en maling til hall’en, da jeg havde besluttet mig for at den alligevel skulle males inden indflytning. Det er ikke et projekt som er blevet prioriteret ret højt på vores “to do” liste, da det jo kun er et spørgsmål om at få ændret farven på væggene, og ikke særlig afgørende i forhold til om vi kan bo i huset eller ej. MEN det ville jo være dejligt hvis den var klaret inden vores møbler bliver rykket ind.

Et billede af hall’en før vi gik i gang.
img_3042

Jeg havde egentlig tænkt at hall’en skulle være grå eller blå da jeg tog i Stark i torsdags, men jeg skiftede åbenbart mening i sidste sekund, da jeg også gerne ville prøve at vælge noget lidt uden for min “comfort zone” – hvis der er sådan en når man skal vælge farve til en væg 😂 Da jeg sagde til medarbejderen i Stark at jeg skulle have tonet følgende farve svarede han med et hurtigt grin, og spurgte hvad jeg dog skulle bruge den farve til… Så der vidste jeg at det klart skulle være den.

img_8981Det blev altså en grøn-grållig farve med hvid nederst. På sigt vil vi rigtig gerne have træpaneler sat op i hall’en, så jeg tænkte at det kunne være en ide at male det nederste hvidt, ligesom de træpaneler som vi drømmer om, for nogenlunde at se hvordan det vil komme til at se ud. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet! Jeg havde ikke lige overvejet at der skal males kant mod loftet i 5,5 meters højde, så det var lidt en udfordring – når man ikke er særlig pjattet med at stå på stiger og en smule højdeskræk. Michael arbejder på Sjælland i øjeblikket, så jeg måtte jo tage mig sammen, hvis der skulle males lige nu.. og det skulle der jo 🙂
img_3050

img_3049

img_3060

img_3052

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lagt klinker på gulvet, men det venter vi med indtil vi skal have rykket al gulvet op i stueetagen, isoleret og lagt gulvvarme. Det bliver SÅ godt – men indtil må jeg nyde de nye farver.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Frugttræer på herregården