Et skridt længere med køkkenet

Det hele sejler

I tirsdags kom vi endelig i gang med at grave ud i stålhallen, hvor vi skal huse vores firma, men….

Så begyndte det jo at regne, og regne, og regne… Vores entreprenører gravede ved hallen i to dage, men blev nødt til at stoppe udgravningen i torsdags, da ALT sejlede pga. alt det vand som vi har fået den sidste uges tid. Så det er typisk. Når vi endelig kommer i gang med et projekt, som vi har bøvlet lidt med at få på benene, så bliver vi hindret fra andre sider af, men vejret er vi nu engang ikke herrer over. Så vi må slå kold vand i blodet, og håbe på at vi snart får bedre vejr, så jorden ved hallen kan tørre lidt, og de kan genoptage gravearbejdet.
img_3079Hallen skal have støbt betongulv, samt have gravet en sokkel rundt mellem de betonpiller som holder stålkonstruktionen. Dernæst skal hallen beklædes med stålplader og isoleres. Den skal nemlig bruges til lager/værksted for vores byggefirma. Som vi håber kan flyttes fra de lejede lokaler vi har lige nu engang i løbet af 2018.

img_9110Udover vores firma, så skal hallen også huse vores nye fyrrum, som vi skal bygge i forbindelse med udskiftningen af varmekilden på herregården. Da vi skifter det halmfyr, der står på gården nu, ud med et top moderne flis- og pillefyr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et skridt længere med køkkenet