Isolering af gulve

Vi har købt stuk!

Dette indlæg er sponsoreret.

Michael og jeg startede dagen i dag, med at køre til Herning, hvor Stukeksperten har til huse. Det er nemlig blevet tid til at vi skulle ud og shoppe stuk til fire rum på herregården.

Det eneste rum som har stuk på Obdrubgård lige nu, er vores kommende kontor på 1. salen. Dette skal vi selvfølgelig have lavet om på, for når man har hele 3,2 meter til loftet, så hører der sig naturligvis stuk til. Vi har været i dialog med Michael fra Stukeksperten over nogen tid, og endelig fandt vi en dag, hvor vi havde tid til at køre en tur til Herning. www.stukeksperten.dk har nok verdens største sortiment af stuk, stukrosetter, kantlister og meget, meget mere. Der er mere end 900 varianter at vælge imellem, så opgaven i at købe stuk, var noget sværere end den lyder 😉

Vi skulle vælge stuk til spisestuen, stuen, reposen i kontoret og soveværelset. Vi havde aftalt på forhånd at vi ikke skulle have ens stuk i hele huset, da rummene også bliver meget forskellige i farver og indretning. Der i i forvejen stukrosetter i alle rummene, så vi synes at vi skulle prøve at tage udgangspunkt i de mønstre som der er på dem.

Michael fra Stukeksperten havde to af de modeller vi valgte på lager, så dem kunne vi få med hjem med det samme. Så det var rigtig dejligt! Så kan vi komme i gang i soveværelset og reposen i kontoret når vi er klar til det. De to andre stuklister kommer om tre uger.

21733567_10155783962928777_108785247_o

Denne stuk er til soveværelset. Vi synes at det den passer rigtig godt til vores soveværelse, da det godt må være lidt mere romantisk i stilen, end resten af rummene bliver i huset. Denne stuk er ret stor i størrelsen, da vi gerne vil have at den ses når man kommer ind i rummet. De stuklister som vi har købt er lavet af PU-skum (polyuretan skum) som gør det rigtig nemt at arbejde med, da det ikke vejer noget, men stadig er utrolig slagstærkt. Man limer det simpelthen bare op under loftet med en speciel stuk montagelim, som kan slibes væk, hvis der kommer noget uden for samlingerne mellem stukstykkerne. Stuklisterne i dette materiale er også utrolig nemme at save til i de mål som passer til ens loft, de flosser ikke efter savens tænder, men efterlader en flot skarp kant, så slibearbejdet er minimalt ved samling af listerne.

21754826_10155783962743777_763390851_oDenne enkle stuk skal vi have sat op i reposen i kontoret, da den minder meget om den gamle gipsstuk som i forvejen er på vores kommende kontor. Udover denne stuk til reposen, købte vi også en stukrosette, som skal sættes op i midten af loftet.
21729902_10155783962623777_1140372280_o

Udover stuk produkter, så forhandler Michael også tapeter gennem sit firma www.nicetapet.dk. Vi bladrede en smule i nogle af de mange, mange tapetbøger som Michael har på lager. Vi vil nemlig gerne have forskellige tapeter på alle værelserne i vores kommende bed & breakfast. Dog er vi ret langt fra at skulle vælge tapet til det lige nu, så vi kiggede kun for sjov, men vi fandt en ret interessant tapetbog med gamle tapeter som hedder Gammelsvenska af mærket Duro. Disse tapeter er nemlig produceret ud fra gamle svenske tapeter, som er fundet på ødegårde i Sverige. Mange af disse tapeter er solgt til badehoteller og lignende, og det er også denne stil, som vi gerne vil skabe i vores bed & breakfast. Så det er helt sikkert ikke sidste gang at vi besøger Michael fra Stukeksperten og Nicetapet i Herning.

Jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang med at sætte stuk op, og til at vise jer der følger med her på bloggen det færdige resultat.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isolering af gulve