Isolering af gulve

Lofter og isolering

I går fik vi gulvet på 1. sal isoleret! Så nu er sidste etape af isolering i denne omgang overstået. Fantastisk!

Endnu et rigtig vigtigt punkt, blev i går krydset af. Vi fik nemlig sidste etageadskillelse isoleret. Denne etage skulle også have pumpet papiruld ind. Nu har vi fået isoleret hulmuren i huset og isoleret de to etageadskillelser, så nu har vi en fuldstændig isoleret kerne på 1. sal, hvor vi skal flytte ind pr. 1. november. Det eneste vi mangler der – i forhold til isoleringen i hvert fald, det er at få skiftet seks vinduer, da der er seks vinduer tilbage, som kun har et lag glas. Resten af vinduerne er nemlig blevet skiftet i år 2010 til termovinduer. Så 1. salen er rimelig godt isoleret nu – taget i betragtning af, at huset er fra 1925.

21744961_10155789175753777_125284529_oHer har vi forsigtigt savet og pillet to gulvbrædder op, hele vejen ned gennem spisestue, stue og kontor. Så vores isoleringsmand Morten kunne komme til at pumpe papirulden ind i begge sider af hullet. Der var plads til 12-13 cm isolering inder gulvene på 1. sal, så det er en smule mindre, end hvad der var plads til på 2. sal, der var nemlig plads til 17 cm.

Når vi går i gang med at renovere stueetagen skal vi have alle gulvene op, og derefter støbt et betongulv, hvor der er plads til 30-40 cm isolering nedenunder. Oppe på loftet øverst i huset, skal vi også have isoleret med 30-40 cm rockwool, men dette bliver først gjort når vi har fået ordnet nogle småting med taget. Så jeg tror at det ender med, at vi får et rimelig fornuftigt isoleret hus, selvom huset snart er 100 år gammelt, og vi ikke har ændret væggenes tykkelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isolering af gulve