Lofter og isolering

Produktiv dag på herregården

Vi har i dag nået mange ting på Obdrupgård. Vi har arbejdet i køkkenet, kontoret og i soveværelset.

Vi startede hvor vi slap i går, nemlig med at få loftet i køkkenet sænket lidt, få det forskallet og isoleret. Loftet skulle sænkes 10 cm, da vi skal have sat spots i loftet, og dette er lettest at gøre det, ved at sænke loftet en smule. Det gør jo heller ikke så meget, når lofthøjden er så høj. Vi havde desuden den store jernbjælke, som blev sat op i stedet for den væg som vi væltede, som vi gerne ville have til at gå i et med loftet, så den ikke skulle indrammes i en kasse, som stak ned under loftet. Så nu kommer hele loftet i køkken-alrummet til at gå ud i et, i samme niveau. Vi fik i dag skruet de sidste forskallingsbrædder op, og derefter gik jeg i gang med at få resten isoleret, imens sprang Michael på væggen inde i soveværelset, som skulle rives ned.
21769073_10155789175273777_1621119231_oDet er jo altid en fornøjelse at isolere, især når dette gøres i lofthøjde……….. Det er det så ikke. Jeg tror ikke jeg kan finde på en arbejdsopgave, som er værre end denne. Det klør som ind i h…. specielt når der isoleres over hovedet, så kan alle de små fibre drysse ned i ansigtet, ned i halsen på trøjen og ind i ærmerne. Så det er virkelig dejligt at dette er overstået for nu!
21769106_10155791516548777_152611247_oSåledes ser køkkenet ud nu. Det næste der skal ske er, at vi får trukket elkabler til spots og lampeudtag i loftet, derefter skal der sættes gipsplader op. Med hensyn til gulvet, så skal dette pilles af og der skal lægges gulvspånplader hvori der er riller til gulvvarmeslanger, da vi skal have gulvvarme i dette rum, da vi nu alligvel skal have gulvet af og nyt gulv.

Væggen i soveværelset blev rykket ned…

21755108_10155791514873777_393750326_o

Vi skulle have væltet væggen mellem vores kommende soveværelse og det lille rum, som ligger mellem soveværelset og badeværelset. Det rum som er grønt på dette billede. Væggen mellem disse to rum, skal nemlig flyttes 40 cm længere ind i det grønne rum mod badeværelset, da vi skal have en stor indbygget skabsvæg mellem de to vinduer. Denne skabsvæg skal indeholde døren, hvor man går ind til badeværelset igennem. Det vil sige, at dørhullet bliver 65 cm dybt, da det skal ligne at døren bliver en integreret del af skabsvæggen – hvis i kan forestille jer det. Rummet mellem soveværelset og badeværelset bliver sløjfet, så badeværelset kan blive en del større end det er nu. I morgen skal vi have kørt alle de nedsavede vægge væk.

Den lille repos

Det lille repos i kontoret blev spartlet her til aften, så det kan tørre til i morgen. Tidligere i dag fik vi skruet forskalling op i loftet, så vi kan få trukket noget strøm derop, da der ikke er nogle lampeudtag lige nu. Så lofthøjden bliver nogle få centimeter lavere end den er nu.

21767351_10155791515048777_1608411489_oNu er vi kørt hjem til mine forældre, da de bød på aftensmad. Det siger vi jo ikke nej tak til, efter en lang dag på gården. Så nu vil vi smide benene op, så vi er klar til en lang weekend i arbejdstøjet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lofter og isolering