Køkkengulv og opbygning af væg.

Gipsloft og åben hus

I går holdte vi åben hus på Obdrupgård, hvor familie, venner og bekendte kom forbi for at se vores store renoveringsprojekt.

22050746_10155817040598777_819522520_oDet er rigtig dejligt at så mange i vores omgangskreds synes det er så spændende et projekt at vi har gang i, at vi ofte har mange besøgende i weekenden. Så denne weekend valgte vi at “reklamere” med åben hus på facebook, så vi kunne tage os tid til en ordentlig rundvisning og lidt snak. Det var rigtig hyggeligt 🙂 Dog var dagen ikke kun afsat til hygge og kagespisning, da vi skulle i gang med at beklæde loftet i køkkenalrummet med gipsplader. Inden dette skulle vi dog først være helt færdig med trækning af ledninger til spots og lampesteder i loftet, så dette gjorde Michael, mens jeg borede ud til stikkontakter inde i spisestuen. Vi nåede at sætte første lag gips op inden vi fik besøg, og så fik vi sat andet lag gips op da vores besøgende var taget hjem, mens min far lavede plads og trak ledninger til stikkontakter i væggene i køkkenet.

22050821_10155817040488777_462364320_oEndnu en overflade som er lukket. Det er så dejligt at se på de rene nye flader synes jeg. Nu skal vi snart ud og købe køkken! Det bliver så spændende!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køkkengulv og opbygning af væg.