Gipsloft og åben hus

Én måned til indflytning…

Status på Obdrupgård her til aften er….

22199048_10155833330438777_1052113181_oMichael og min far har været i gang med at trække nye elledninger i både vægge og lofter hele dagen. Der er nu trukket nye ledninger i soveværelset, køkkenet, kontoret og stuen, så nu mangler der kun at blive trukket i spisestuen. Michael er derfor ved at spartle væggene rundt om alle de nye stikkontakter. Alle kontakterne i huset sad ret højt, i forhold til de 110 cm fra gulvet, som man sætter dem i dag, så derfor er der lidt reparation af væggene nu, da disse er blevet sænket til 110 cm, nu hvor vi alligevel skulle trække nye ledninger i hele huset. Alle de papkasser som ligger parkeret i spisestuen, er vores nye køkken!! Vi købte det i onsdags og fik det leveret i fredags. Vi købte det i IKEA, da de havde lige præcis det køkken som vi ønskede os, og hele processen omkring køb af køkken, bare er så utrolig nem!

22198958_10155833330638777_1371301041_oI vores kommende stue har jeg været ved at finde den helt rigtige farve til væggene. Jeg vil gerne have de to vægge som ikke er New-Yorkervægge til at være rust røde, eller oxydrød – men det er åbenbart ikke så let, når jeg skal vælge ud fra et lille bitte farvekort. Jeg har indtil videre fået lavet fire farveprøver, hvor jeg ikke er helt tilfreds med nogle af dem. Så jeg må på den igen, så jeg kan finde den rette farve.
Vi har tværtimod fundet den farve som vi skal male alle døre, fodlister og dørgerigter i. De skal være hvide igen, men hvid er jo ikke bare hvid, der er rigtig mange forskellige toner. I dag gik min mor og jeg derfor i gang, med at slibe alle vindueskarme, radiatorskjulere, døre, gerigter og fodlister, så de er klar til at blive frisket op.

22171692_10155833330728777_638699351_oHer i soveværelset er ved ved at bygge en skabsvæg, hvor der kommer halvanden meter skabe i begge sider af den kommende dør, som skal sættes i dette hul i midten af væggen. Vi sætter skabe ind som vi også har købt i IKEA, disse er med udskæringer i skabsfronterne, så de minder om dem som vi har købt til køkkenet. Vi har valgt at male HELE soveværelset i en mørk-blå-duset farve, så alle væggene, dørene og gaderobeskabene bliver malet blå. Gulvet skal males hvidt sammen med stukken og loftet selvfølgelig.

22164111_10155833330498777_779287646_oI køkkenet er New-Yorkervæggen endelig blevet færdig. Den har fået lak, så den ikke støver og smitter af mere, og så er der blevet sat stikkontakter i, som kommer til at være over den kommende køkkenbordplade. Loftet er blevet spartlet to gange, så nu skal der bores huller til spots, før der skal sættes væv op og males. Det næste som ske i køkkenet er at få fræset buerne i enderne af rummet, så vi kan få lagt gulvvarmeslanger i. Derefter skal der lægges en tynd træplade over, som sildebensgulvet skal limes ned oven på. Køkkenskabene skal stå i et stort, lidt deformt U, som i kan se de sorte streger udgør på gulvet. Vi kan først sætte køkkenet op når gulvet er lagt, så det er noget som vi meget snart skal i gang med.

22197641_10155833330673777_2146915470_oKontoret har fået trukket nye elledninger og datakabler, så vi kan få internet og fjernsyn, hvis dette skulle blive aktuelt. Derudover har vi fået fjernet noget tapet, da det begyndte at boble op under spartelmassen. Så vi måtte lige lave lidt dobbeltarbejde, så det var lidt irriterende, men sådan går det jo. Vi har derefter fået spartlet igen, og resultatet ser nu rigtig godt ud.

Der kommer til at ske en hel masse i huset i denne uge, da vi har fået lavet aftaler med forskellige håndværkere, som skal komme og hjælpe med at få projektet i mål til tiden. Vi skal blandt andet have lavet et hul til et vindue større og dette er en af de få ting som vi ikke selv kan 😉 Så selvom rodet på billederne måske ser en smule uoverskuelig ud, så er vi ved god mod, og går stålfast efter at flytte ind på gården til den 1. november!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gipsloft og åben hus