Et fund fra laden

Den murede bue

Vi har haft murere på besøg på Obdrupgård..

Det yderste vindue på havesiden på 1. sal, vil vi gerne have skiftet til et andet. Det skyldes at det overhovedet ikke passer til de andre vinduer, da det er meget mindre og “vender forkert” derudover kan vi se at det ikke er originalt. Derfor vil vi gerne føre vinduets udseende tilbage til det originale, så facaden mod haven bliver fuldendt. Desuden er der murede buer over alle vinduer på denne side af huset – lige med undtagelse af dette ene vindue. Så det synes vi at huset fortjener at få fikset, selvom det vindue som sad i kun er få år gammelt.

img_8116Det er det vindue på 1. sal, yderst til venstre. Det ligner at det vender forkert i forhold til alle de andre. Derfor har vi købt et nyt, og fået to murere til at mure den manglende bue.

img_9490Michael har snekereret en skabelon til at mure buen op omkring. Vi har lagt en jernbjælke op, som skal støtte væggen mens der mureres over det kommende vindue.

img_9502Den færdige bue! Nu skal vi vente på at mørtelen tørre, så vi kan pille skabelonen ud, og få muret de sidste skift over den kommende sålbænk. Derefter skal vinduet sættes i og til sidst skal sålbænken mures op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et fund fra laden