Vores hjemmelavede køkkenbordplade

Ingen renovering uden bump på vejen

Når man står foran så stor en renovering som vi gør lige nu. Så kan man ikke undgå, at man støder på uforudsete ting under sådan en byggeprocess og ting som ikke går som man havde håbet. Jeg synes dog, at det meste ikke er gået som håbet og at det har taget meget længere tid end vi havde sat af til opgaverne, da vi måtte lave en masse ekstra arbejde hen ad vejen. Heldigvis kan vi hurtigt løse de problemer som vi er stødt på, da det alligevel er os som har stået for at udføre arbejdet. Det er værre med de problemer som andre håndværkere har påført os igennem byggeprocessen. En af de ting som har forsinket vores indflytning rigtig meget skyldes en gulvsliber som desværre ikke har slebet vores gulve ordentligt. Vi besluttede os derfor for at få alle gulvene slebet og behandlet om af en anden gulvsliber. Dette har forsinket vores indflytning en del, da vi jo ikke kan gå på gulvene når disse skal slibes og lakeres om. Det er så bittert, når vi nu selv har knoklet 12-16 timer om dagen i huset de sidste to måneder, for at nå vores deadline… Vi nåede det ikke, og sagt på godt jysk er det pisse TRÆLS.

22050746_10155817040598777_819522520_oVi har lært en hel masse igennem denne proces, og vi er slet ikke færdige med at lære. Nogle af de beslutninger som vi har truffet, er gået hen og blevet nogle dyre lærepenge, men sådan er livet jo, hvor der handles – der spilles! Det er en kæmpe fornøjelse hver gang vi har afsluttet en arbejdsgang sammen, og vinget den af “to do” listen, det giver os gejsten til at arbejde videre mod vores fælles mål. De bump på vejen har i øjeblikket virket uoverskuelige at komme hen over, men det er jo gået alligevel. Det vigtigste er at vi har et fantastisk samarbejde, og er gode til at holde hinanden oppe, hvis den ene har har en dårlig dag. Så må vi bare sande at der desværre er langt imellem de håndværkere, som kan leve op til vores egen standard.

På søndag tager vi en smuttur til Berlin, for at lade batterierne op til det sidste ryk inden indflytning! OG vi glæder os 🙂

8 kommentarer

 • Lone Guldager

  Fedt fedt fedt… er et vildt spændende projekt i er gået i kast med..
  vi er selv lige flyttet i et total renoveret hus på 270kvm, som vi selv har renoveret, total (alt er skiftet pånær ydermure) – og vi mangler at ligge nyt tag..
  så kender alt til at brække ned, op og div.
  Ligge sildeben(85kvm) monteret vinduer/døre(25 enheder) + 13 indvendige døre..
  montere køkken, badeværelser og bryggers.. 🙄🙈☺ koster blod sved og tåre .. men er så fedt at komme på den anden side, og sige det har vi selv gjort
  ✌🏻👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lone
   Ja, det er da også noget af en omgang som i har været i gang med. Det er rigtigt, det koster blod, sved og tåre – men det er fantastisk når man når i mål, eller i hvert fald kommer rigtig langt i den rigtige retning. Det er virkelig tilfredsstillende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bygge- og renoveringsprojekter forløbet sjældent som forventet – slet ikke når man gør meget selv. Vi er i gang med at bygge hus fra bunden af, hvor vi er selvbyggere (dvs vi laver ALT hvad vi må selv indvendigt). Da vi købte vores grund sommeren 2016, hvor der skulle rives et gammelt hus ned, troede vi (måske naivt), at vi kunne flytte ind sensommeren i år. Det er ikke sket, og der er stadig udsigt til flere måneder før, vi er færdige. Hvis vi er heldige kan vi flytte ind i noget af huset i slutningen af januar. Men man må yde for at nyde 😉 Og er helt sikker på, at det nok skal blive godt! Jeres renovering er SÅ smuk og meget inspirerende! 🙂
  Kh Pernille / http://www.under-samme-tag.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille
   Du har helt ret, man må yde før at man kan nyde, og det er også det fede ved selv at have bygget sit hus, for så nyder man lidt mere det færdige resultat 🙂
   Pøj, pøj med jeres “sidste” etape af jeres renovering, og indflytning.
   & mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Josefine (og Michael). Faldt tilfældigvis over “dig” på Instagram og måtte lige se lidt nærmere på jeres kæmpe projekt her på siden. Nu har jeg været alle indlæg igennem (😅) og må bare sige HOLD NU KÆFT i er for vilde!!! Ud over lige at renovere små 800m2 fra kælder til kvist, så bygger i også lige jeres eget skrivebord, ordner have, passer fuldtidsjob, deltager i fester etc etc etc. Nåede næsten at blive helt forpustet 😄
  Fortsat god fornøjelse med projektet! Glæder mig til at læse med fremover og ikke mindst se det færdige resultat! ….og besøge jeres BnB når det står færdigt 🙂

  Dbh Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sabine
   Mange tak! Vi synes også at det er et ret vildt projekt som vi står midt i, men lige så spændende er det også, så det er nok det som holder os i gang, selvom det selvfølgelig er lidt hårdt ind i mellem.
   Det er fedt at du følger med, og du skal være mere end velkommen, når vi åbner B&B 🙂
   Venlig hilsen Josefine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  I gør det SÅ godt 😊 God tur til Berlin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hjemmelavede køkkenbordplade