Nyslebne gulve

De første møbler er flyttet ind

Det er en dejlig tid, som vi er gået ind i på Obdrupgård. Vi er nemlig begyndt at sætte møbler ind i huset – selvom at vi stadig mangler en masse “småting” rundt i huset.

Vores køkkenbordplade som vi selv har støbt, skal slibes og behandles inden at vi kan tage køkkenet i brug, derfor går der en god uge endnu, inden at vi flytter helt ind. Men inden da, kunne det være dejligt at få sat alle møblerne ind, så vi er klar til at rykke ind, lige så snart bordpladen bliver færdigbehandlet. Derfor begyndte jeg at sætte møbler ind i går. Du kan forresten læse mere om vores hjemmelavede køkkenbordplade HER

Alle vores ting og møbler har været pakket ned i en måneds tid, hvor de har stået opbevaret i stueetagen i huset, dette har også været gældende for vores planter, så de trængte gevaldigt til at blive vandet lidt, dog tror jeg kun at tiden i opbevaringsrummet har krævet ét offer 😉

23825685_10155962887738777_1996440701_o

Det fine loppebord planterne står på, har jeg købt for noget tid siden ved en lokal kræmmer.

23798335_10155962851973777_373465023_o

De fine, blå velour stole har jeg købt i sommer og jeg har glædet mig som et lille barn til at få den samlet og sat op i spisestuen. Jeg har købt 12 styks, dog er vores gamle spisebord slet ikke langt nok til alle disse stole. Så de sidste fire stole må vente på, at Michael får bygget et længere bord til spisestuen.

23798079_10155962851763777_511397144_o

Mit lille, midlertidige “kontor”. Jeg har sat vores stationære computer op i et hjørne af spisestuen, da vores kontor ikke er helt klar til møbler endnu. Dette skyldes at vi har haft gang i en større operation med at få sat et større vindue i, og vi er derfor ikke helt færdige med at slibe den væg, hvor det nye vindue er blevet sat i, så jeg venter på at dette støvende arbejde er afsluttet før jeg sætter møblerne ind, så jeg må nøjes med dette lille hjørne indtil da.
Læs mere om det nye vindue i kontoret HER

23768482_10155962853153777_1002304267_oEt andet ret vigtigt punkt på “to do listen” tog Michael hul på i dag. Han fik nemlig hængt to af de fem udendørs lamper op, som vi næsten lige har fået hjem. Jeg fandt en hel fantastisk hjemmeside som sælger klassiske lamper og en masse andre klassiske ting til hus og have, så der igennem købte jeg fem udendørs lamper, som vi skal have hængt op på både for- og bagside af huset. Du kan se deres udvalg HER

De to lamper på billedet, er blevet sat op på bagsiden af huset, over vores terrasse. Pablo vores engelske bulldog leger vagthund 😉

2 kommentarer

  • Anne Merete Sand

    Så dejligt at I kan sætte møblerne ind. Og så flot med lamperne 👍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne brouer

    Tak for den første rundvisning af jeres indretning. Vi glæder os til at se det færdige resultat 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyslebne gulve