Udskiftning af vinduer

Det blå køkken

Der er sket lidt siden jeg har skrevet noget herinde sidst. Så nu må jeg hellere få skrevet lidt om statusen i køkkenet!

Vi har fået vores hjemmestøbte bordplade poleret op i sidste weekend, så nu har vi kunne få monteret kogeplade og vask. Hvis du vil se hvordan vi lavede køkkenbordpladen så kan du finde dette her. Da bordpladen var færdigbehandlet, så kunne vi gå i gang med at sætte skullefronter på alle skufferne i køkkenet. Dem har vi jo selv malet blå, så vi turde ikke have dem monteret mens der blev slebet bordplade, da dette skulle gøres med ret voldsomme maskiner. Du kan forresten læse lidt mere om de selvmalede køkkenlåger her.

24992778_10156009069483777_481964905_oHer er fronterne monteret. Det er jo bare fantastisk at se dem i en større sammenhæng. Vi mangler stadig at få sat nogle af lågerne i, og alle tilsætningerne i hjørnerne og for enden af elementerne – men vi er yderst tilfredse med resultatet allerede 🙂

24946200_10156009069733777_290022686_oJeg har bestilt knobgreb i børstet messing her De passer lige præcist til det færdige billede, som jeg havde inde i mit hovede, om hvordan de skulle se ud. Så det er jo bare fantastisk!

24957110_10156009069293777_1099468941_o

Vi har fået specialfremstillet en messingvask til køkkenet, og den var jeg ude og hente i går. Den er bare helt vild!!! Vi er så tilfredse med den. Vi havde egentlig tænkt at den skulle bruneres, så den kommer til at se mere rå ud, men det tror jeg lige at vi venter lidt med, da den også er virkelig flot som den er nu.

24946216_10156009069048777_2099581868_o

Jeg har i dag bestilt et messing amatur på nettet, så det er egentlig det eneste vi mangler at få monteret før at køkkenvasken kommer til at virke 100 %.

6 kommentarer

 • Sofie Sadolin

  Jeg bliver så utrolig glad, og får “wauw kriller” i mave og sind, hver gang jeg er inde og se/læse om jeres liv og din blog. I er så fantastiske! Sammen, kan I ALT.
  Kæmpe respekt, lykke og arbejdsomhed, tilsat en masse kreativitet og lyst. TAK for at du deler, samt oven i købet giver dig tid til at svare på alle de spørgsmål mm der kommer!
  Respektfulde hilsner, Sofie S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Sofie 🙂 Det var da virkelig sødt skrevet.

   Jeg er bare rigtig glad for at du vil følge med i denne spændende proces.

   Tak! KH Josefine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Åh jeg har glædet mig så meget til at se det samlede resultat😂 Hvor er det bare flot! Simpelthen så genialt med at blåt køkken til hele jeres hus! Synes I/du rammer stilen til huset med et moderne præg perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Merete

  Noj hvor er det blevet flot 😀👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udskiftning af vinduer