Året der gik

Så indtraf hverdagen på Obdrupgård

Da vi flyttede ind på gården den 24. november, manglede vi stadig at få lavet en hel del ting før at vores hjem var helt funktionelt. Så tiden inden jul gik egentlig med at få ordnet alle disse ting, så vi ikke behøvede at koncentrere os om renoveringen, når et nyt og travlt kalenderår meldte sig i firmaet.

Nu har vi ikke rørt en finger i huset i år… vildt mærkeligt faktisk, men det er først nu hvor hverdagen i huset har meldt sin ankomst. Michael er rejst til Norge for at bygge tøjbutikker og jeg er tilbage på pinden foran computeren på fuld tid. Michael rejste den 2. januar og kommer måske først hjem igen i slutningen af januar, så det er virkelig en kold tyrker, når vi nu har gået og arbejdet rigtig meget sammen de sidste par måneder.

26732328_10156094448328777_839804888_oMit kontor er lige nu rykket ind på det lille spisebord i køkkenet, da mit spisebordsprojekt er gået lidt i vasken lige pt. Du kan læse lidt om mit spisebordsprojekt her Jeg gik i gang med at lave en bordplade, men den bordplade må jeg nok erkende skal laves om af Michael, da min tålmodighed – eller mangel på samme, ikke gjorde noget godt for udførelsen af bordpladen, så Michael synes ikke at den er blevet flot nok til at få en plads på kontoret… 😂

Så nu er vores hverdag på Obdrupgård gået i gang – og det er nu virkelig dejligt med lidt normalitet i dagligdagen, bare forklædt i nye og fantastiske rammer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik