Slutspurten er blevet sat ind!

Obdrupgård i Bolig Magasinet

Jeg var nemlig så heldig at blive udvalgt som “ugens instagrammer” af Bolig Magasinet!

26237587_10156104029588777_599797401_oI kan finde artiklen her

At blive udvalgt som “ugens instagrammer” er da noget som jeg er utrolig stolt af. Bolig Magasinet synes at jeg har en rigtig flot og interessant Instagram-profil, så de skrev derfor til mig, for at spørge om jeg ville være deres “ugens instagrammer” Det ville jeg selvfølgelig virkelig gerne! Og jeg tog forespørgsel som et kæmpe stort kompliment! Det er fedt at vores ideer omkring renoveringen og indretningen af Obdrupgård ikke blot er noget som vi selv er blevet rigtig godt tilfreds med, men at andre synes det samme, når vi nu har brugt så meget tid (og penge) på det.

Rigtig god weekend og tak fordi i vil følge med ! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slutspurten er blevet sat ind!