Obdrupgård i Bolig Magasinet

Lidt bryllupstanker..

Vi skal holde bryllupsfest den 8.9.18.
Der er jo mere end 7 måneder til, men alt skal jo bare ordnes i virkelig god tid, når man skal holde så stor en fest, det har vi i hvert fald fundet ud af. Vi lejede lokaler for et år siden, og det var kun held at vi fik de lokaler vi drømte om, da en anden ikke havde betalt sit depositum. Så vi fik derfor hurtigt også styr maden, bandet og fotografen. Vi skal holde festen på en stor gård i nærheden på Djursland, som er bygget om til “ferie sted” hvor festen skal holdes i en gammel lade, der er blevet bygget om til en stor, hyggelig gildesal – lige i vores ånd. På gården er der en fløj med 6 store lejligheder med i alt 20 dobbeltværelser, så alle vores gæster kan sove på stedet. Dette var et krav til stedet, at vores gæster – eller de fleste kunne overnatte der, da Michael er nordmand og derfor har meget familie der kommer langvejs fra. Udover at vi ikke synes, at vores gæster skal bruge penge på overnatning, da deltagelse i et bryllup i sig selv godt kan blive en dyr fornøjelse, så synes vi også, at det kunne være hyggeligt at spise brunch med gæsterne dagen derpå.

Gården hedder Sjørupgård og ligger i Nimtofte – tæt på Djurssommerland.

skaermbillede-2018-01-24-kl-21-56-08

Jeg har aldrig, som så mange andre piger drømt om at blive en hvid, prinsesse brud. Slet, slet ikke faktisk! Jeg går generelt aldrig i kjole, og synes altid, at bukser klæder mig bedst – helst sorte, eller jeg går oftest i helt sort tøj og 90 % af min garderobe er sort (jeg tror at det er en arbejdsskade, fra da jeg arbejdede som frisør) ha ha. Nej, forstillingen om mig selv i en hvid brudekjole ligger mig en smule fjernt. Jeg synes alligevel også at jeg skulle udfordre mig selv lidt, og tage ud og prøve nogle brudekjoler, før at jeg afskrev dem helt. Så det var jeg så i dag.

Jeg tog ud til Kennedys i Sabro ved Århus, hvor jeg prøvede seks forskellige kjoler. Jeg havde min bedste veninde med, så jeg havde en der ikke så mig i kjolen gennem et spejl som jeg selv. Jeg endte i en hel anderledes kjole end hvad jeg havde forestillet ville have været noget for mig – hvis jeg skulle ende i en hvid kjole altså. Jeg har altså KØBT EN LANG HVID BRUDEKJOLE!!… Jeg har dog ikke den der “wauw” fornemmelse over købet, men det tror jeg ikke at jeg ville have uanset hvilken kjole jeg valgte. Jeg er helt kulret i hovedet af at prøve alle de kjoler, og tænke frem og tilbage hele tiden, så jeg tænker at jeg ser hvad mavefornemmelsen om mit valg siger i morgen. Der er nemlig tre dages returret på købet.

27329740_10156135699548777_210828997_o

5 kommentarer

 • Kamilla

  Vil lige sige, hvor er det spændende, at følge med her på din blog! Super spændende projekt, som jeg nyder at følge lidt med i her på bloggen. Har du mon en IG? Og så kan i godt glæde jer til et forhåbentlig fantastisk bryllup – Ved min onkel i de mest fantastiske omgivelser 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak skal du have Kamilla.
   Ja, det har jeg (@josefinegoerup)

   Ja, vi glæder os virkelig meget, og er sikre på at Sjørupgård er den helt perfekte ramme for en god fest!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg havde heller ikke wauw-følelsen med min kjole, men var rigtig-rigtig glad for den og accepterede bare at følelsen nok aldrig ville være der 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er simpelthen lige nødt til at smide en kommentar. Det er som at læse mine egne tanker når jeg læser det her! Jeg skal selv giftes samme dag, i en lade for det ikke skal være løgn 🙂 OG jeg har præcis samme tanker om brudekjole! Jeg skal ud og kigge om 2 uger – håber at jeg har lige så meget held som dig!
  Jeg synes det er så spændende at følge med her! Jeg er så misundelig over jeres “hus køb” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla

   Ja, det var da sjovt – specielt når i skal giftes samme dag!
   Det er rart at høre at det ikke kun er mig, som har det sådan.

   Tak fordi du vil følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Obdrupgård i Bolig Magasinet