Jeg genbruger

Bryllupsforberedelser

I får lige en opdate på, hvordan det går med alle vores bryllupsforberedelser.. For dem er der jo en del af når man skal holde så stor en fest. 

Jeg købte “drømme kjolen” den 02. februar. Jeg var ude og kigge og prøve kjoler tre steder, og jeg endte med at investere i en kjole hos Marianne Carøe. Grunden til at jeg skriver drømmekjolen i situationstegn er at jeg aldrig har haft en drømmekjole i tankerne, og aldrig forestillet mig at jeg skulle have en hvid brudekjole på. Jeg havde heller aldrig forestillet mig at jeg skulle bruge særlig mange penge på mit bryllups outfit, men begge mine standpunkter løb total ud i sandet i takt med den store dag nærmer sig. Jeg endte nemlig med at købe en hvid brudekjole som bliver specialsyet til mig, til den nette sum af 20.800 kr. Bum.. Jeg synes umiddelbart at det lyder fuldstændig vanvittigt at give så mange penge for et stykke tøj, som jeg højst sandsynligt kun får brugt én eneste gang, men jeg har det faktisk godt med det, da jeg er sikker på at kjolen bliver lavet så jeg kommer til at føle mig 100 % tilpas, og efter mine ønsker om design og materialer.

29389492_10156289336603777_9087313125094457344_oJeg fik en lille stofprøve med hjem, på de stoffer som bliver de to bærende elementer i kjolen.

Invitationer

I februar fik vi også sendt de endelige invitationer afsted. Vi sendte for et år siden “Save the date” kort ud, så vi var sikre på at alle de, som vi rigtig gerne vil dele denne dag med kunne komme. Vi lavede invitationerne inde på Vistaprint.dk, der synes jeg at de har et rigtig stort udvalg af virkelig flotte invitations skabeloner, som er nemme at gøre personlige. Vi har begge ret travlt med arbejde og alt muligt andet lige i øjeblikket, så vi skulle i hvert fald ikke selv til at sidde og klippe-klistre.
Det var lige det kriblede i mine fingre, da vi kørte rundt på Djursland og afleverede invitationer til de som vi kunne. Jeg glæder mig bare  meget! Og det blev ekstra virkeligt, da hele festens program blev skrevet ned på papir.

29495971_10156289345068777_6153501719171956736_o

Vi har lejet en stor gård hvor festen skal holdes, læs mere om det her.
Vi har lejet gården allerede fra onsdag ugen før og frem til mandagen efter festen. Så vi vil gerne udnytte muligheden for en festlig weekend, så vi har derfor inviteret til overnatning og brunch dagen derpå til alle de gæster som har lyst til det.

Bryllupskagen

Den seneste beslutning som vi har taget i forbindelse med brylluppet omhandler vores bryllupskage. Vi havde egentlig aftalt med kokken som skal lave maden, at han også skal stå for bryllupskagen. Dette valgte vi dog at lave om for et par uger siden, da jeg synes at jeg fik en god ide.. Både Michael og jeg følger nemlig troligt med i Liv Martins liv på Instagram (Liv som vandt Bagedysten i år 2015) og vi synes begge at hun er virkelig inspirerende og spændende at følge, og så laver hun selvfølgelig også nogle helt vildt flotte kager. Så jeg tog kontakt til Liv, som rigtig gerne ville lave vores kage… FEDT! Det bliver bare vores livs fest det her, og jeg glæder mig hver eneste dag!
Hvis du vil se hvad Liv laver, så tjek hendes hjemmeside her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg genbruger