Bryllupsforberedelser

12 – ugen der gik

Jeg har besluttet mig for at lave et nyt tiltag her på bloggen, som jeg forhåbentlig kan få gjort til en fast rutine. Jeg vil nemlig lave en ugentlig opdatering over min/vores uges forløb, og hvad der er sket af tiltag her på gården – små som store.
Så her er mit første “Ugen der gik” beretning for uge 12 – som jeg så først har tid til at udgive her mandag i uge 13… Ja, det starter godt ikke?


  • Ugen startede med en gevaldig opgradering af denne blogs udseende og layout! Jeg brugte nemlig noget af tirsdagen i selskab med Lasse fra Bloggers Delight. Han skulle hjælpe mig med at få bloggen gjort flottere designmæssigt, samt få indstillet den som jeg gerne ville have den. Jeg er virkelig godt tilfreds med resultatet! Hvis i altid læser bloggen på telefonen, så synes jeg at i skal prøve at gå herind via jeres computer, det mobile design er nemlig noget anderledes end den “fulde version”. Hvad siger i til det nye design?
  • Michael har været i Stavanger i starten af ugen, da han skulle op og bygge den første butik for en helt ny kunde. Vi har nemlig i Shopfitters Denmark indgået et samarbejde med en stor norsk frisørkæde.
  • Apropos Michael, så fik han regnbuehindebetændelse (i øjet) for snart 3 uger siden. Det vil bare ikke gå væk, så han er ret mærket af dette, og har været til tjek på sygehuset tre gange i denne uge – det har vi bare slet ikke tid til i øjeblikket!
  • Kontorvognen tager for alvor form. Jeg gik i gang med at samle køkkenskuffer og toiletinventar i fredags, og Michael tog over søndag, da hans øje havde det bedre, så han fik monteret køkkenkabinetterne, overskabe og bordpladen i går. Min far kom og hjalp med at lægge gulvtæppet, så det er nu også på plads. I dag, mandag kommer kontormøblerne som vi har bestilt, så nu er indflytningen tættere på end nogensinde. Jeg glæder mig! Jeg er ved at være en smule træt af at sidde her ved spisebordet i køkkenet og lave regnskab, men de fleste virksomheder starter i det små, og det må man sige at vi også har gjort.
  • For nogle uger siden købte jeg nogle billige flybilletter til Alicante i maj måned, jeg har en lille hobby som går ud på at finde de billigste flybilletter som muligt, også selvom vi ikke skal ud og rejse😂. Men nu har vi taget os tid til at rejse væk i 5 dage i maj, vi manglede dog at booke hotel til turen, så det har vi fået gjort her i weekenden. Det blev til et 5-stjernet luksushotel 35 km. udenfor byen, så det glæder vi os rigtig meget til. Vi trænger til at få slappet lidt af og tale om andet end arbejde.

Status i kontorvognen efter denne uges arbejde:

29747205_10156305858548777_2082834874_o

Her kan du se mere om hvordan kontorvognen kom hertil lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsforberedelser