12 - ugen der gik

Velkommen på forsiden

Vi har sagt ja til at medvirke i en “reklamefilm” for Norddjurs Kommune, den kommune som vi netop er flyttet til. Jeg havde egentlig ikke særlig mange overvejelser omkring denne efterspørgsel, da Hanne som er journalist i Norddjurs Kommune kontaktede mig, for at spørge om vi ville medvirke i en kort video til deres nye hjemmeside, som skal henvende sig til tilflyttere i kommunen, da jeg synes at det er vigtigt at støtte sit lokalområde – også sin kommune. Så jeg sagde selvfølgelig ja! 

img_0038

Jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig at jeg skulle flytte ud af Syddjurs Kommune, og da slet ikke længere ud på landet – til Norddjurs Kommune, men det var nu en af de ting som var nødvendige hvis vi ville bo på Obdrupgård. Det var dog et af minuserne ved købet af gården følte jeg i starten.
Nu har vi boet på gården i lidt mere end fire måneder, og jeg føler mig mere og mere hjemme her i området. Michael og jeg talte så sent som i går, om at vejen fra den by vi boede i før mod vores hjem, blev mere og mere hjemlig og føltes kortere, jo længere tid vi bor herude.
Vi er flyttet tæt på Grenå, som ingen af os har brugt som handelsby før i tiden, men det er gået op for os, at Grenå har alt det vi skal bruge i det daglige, og det er da virkelig dejligt når det ligger lige om hjørnet!

Norddjurs Kommune er en udkantskommune. Vi føler derfor at det er vigtigt at fortælle vores (indtilvidere) succesoplevelse med at være tilflytter her. Jeg synes at det er vigtigt at fortælle om alle de muligheder som der er her på landet, som man aldrig ville have mulighed for at realisere inde i byerne hvis man har en nogenlunde almindelig økonomi. Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at hvis Obdrupgård lå noget længere mod Århus – Ja, nok kun 20 kilometer, så havde vi aldrig haft midlerne til denne investering.  Så denne lokalitet som gården har, gør at vi kan være med og har råd til at bo i disse fuldstændig unikke rammer.

Vi skulle jo som sagt være en af Norddjurs Kommunes case historier inde på den nye hjemmeside, så vi fortalte lystigt om alle vores overvejelser om tilflytningen til kommunen, en hel masse om renoveringen af gården, om de mange muligheder som vi har her i lokalområdet og at vi har fået de bedste naboer. Al denne information blev filmet og klippet sammen til en lille video.
Det var faktisk utrolig sjovt at prøve at være med til, og det var virkelig dejligt at have to så engagerede kvinder på besøg, som var virkelig nysgerrige på alle de planer og tanker vi har med gården.

img_0030

Videoen kan ses på flyttilnorddjurs.dk (og så lige scrolle en smule ned på siden)

(Michael har stadig ikke set videoen i fuld længde, da han ikke kan holde ud at se/høre sig selv på video 😂)

 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 - ugen der gik