Velkommen på forsiden

13 – ugen der gik

Og det var uge 13.. næsten. Jeg synes godt nok at dagene og ugerne flyver afsted lige i øjeblikket! Nu er påsken også snart gået, men jeg synes faktisk at jeg har nået ret meget i disse dage.


Denne uge blev skudt i gang med et fotoshoot her på Obdrupgård. For flere måneder siden skrev en sød pige nemlig til mig på Instagram, om hun og firmaet Nepaldo måtte låne vores hus til at tage billeder af sin nye kollektion af tæpper, hundekurve, hynder og brødkurve. Jeg synes at det lød som et rigtig spændende projekt at lægge hus til, og sagde derfor ja. Nepaldo var her hele dagen, og fik taget en hel masse billeder, hvor deres produkter var stillet flot op i huset. Det var også rigtig sjovt for mig at se så mange nye indretningsmuligheder i vores hjem. Pablo skulle være model på billederne af deres hundekurve, og det faldt i rigtig god jord, at han fik en af dem til sidst. Han har nærmest ikke ligget i andet siden.

Du kan se alle deres produkter, på deres hjemmeside her 26480224_unknown

Mandag var også dagen, hvor vi fik vores kontormøbler leveret. Nu tager kontorvognen virkelig form. Vi mangler at få trukket et netværkskabel fra hovedhuset og over i kontorvognen, samt installeret et toilet og en varmepumpe. Det bliver så dejligt at flytte derover, og vi glæder os begge meget.

Resten af dagene op mod påske fik vi taget et ordentligt ryk med kontorarbejdet. Så jeg havde et par lange dage foran computeren tirsdag, onsdag og torsdag. Michael rejste til Norge onsdag morgen for at arbejde og kom hjem igen i går aftes.

Fredag droppede jeg alle arbejdsrelaterede planer, da vejret for en gang skyld viste sig fra en bedre side. Jeg har længe gået og håbet på, at jeg fik tid til at lave et par højbede inden sommeren. Vi havde tre store højbede i vores gamle have, og vi synes at det var helt fantastisk at gå ud og grave de første kartofler op, gå ud og hente friske krydderurter eller plukke solmodne jordbær. Så vi var ikke i tvivl om at vi skulle have højbede her på gården på et tidspunkt. Jeg ville helst bygge dem selv af store træplanker, men dette måtte jeg lægge på hylden, hvis vi skulle have højbede i år. Jeg tog derfor den nemme løsning, og lavede bede af nogle pallerammer som vi havde liggende. Jeg fandt 8 pallerammer, som blev til 4 højbede. Da jeg havde sat rammerne op, hev jeg min bedste veninde med i Billig Blomst i Tilst, for at købe nye planter. Det tog som sædvanligt overhånd, og vi kom hjem med en bil som var fuldstændig proppet ;-). På vejen hjem kørte vi forbi lossepladsen, hvor vi fik fyldt en trailer op med kompostjord – det er jo gratis, og en god bund i højbedene (der skal jo virkelig meget jord i!!) En anden svinggering var desuden at drøne forbi Jem & Fix hvor jeg købte nogle plantesække, som blev fyldt oven i kompostjorden. De plantesække er desuden på tilbud til 6,45 kr. lige nu. Pallerammerne koster 75 kr. stykket i Jem & Fix, hvis man ikke lige har sådan nogle til at ligge. Sådan et højbed er hurtigt at lave, og koster under 200 kr. stykket at etablere.
Jeg købte læggekartofter, løg, hvidløg og en masse krydderurter, så nu venter jeg kun på at temperaturen bliver noget højere, så vi kan få plantet det hele ud. Jeg har desuden sået chili, tomater, ærter og majs i såkasser, som lige nu står i vindueskarmen i køkkenet.

Lørdag startede jeg dagen med at køre på lossepladsen og i Jem og Fix igen, da vi manglede jord til et enkelt højbed. Jeg købte desuden et lille “drivhus” som passer til en palleramme, da vi har en årlig tilbagevendende konkurrence med min mor, om hvem der kan spise hjemmedyrkede kartofler først. Første år vandt vi stort, da min mors kartofler blev syge, sidste år havde min mor i al hemmelighed været ude og købe sådan et drivhus, og vandt derfor… I år har vi dog tænkt os at vinde, sorry mor 😂!

29994134_10156323953103777_84769760_o

I dag søndag er Michael gået i gang med at fuge stuklisterne i spisestuen, som har fået lov til at stå ufærdigt hen siden den 23. december. Listerne er sømmet fast med små søm for at få listerne til at sidde fast indtil limen tørrede, så disse søm er han lige nu ved at tage ud, og så fuge alle huller og samlinger. Det bliver så flot!

Om 30 minutter får vi nogle gode venner til kaffe, så jeg må hellere til at få gjort lidt klar.

Rigtig god søndag 🙂

1 kommentar

  • Christina

    Kære begge 2 …
    Hold da op hvor er I MEGA seje OG modige til sådan et kæmpe projekt …. jeg er VILD med det … OG TAK for gode tip – du har lige hjulpet os med farvevalg og type af maling til vores stue og soveværelse. ✔️✔️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen på forsiden