14 - ugen der gik

Vinderen er fundet!

Stort tillykke til Simon Mark som er vinderen af min giveaway…

Jeg er total overvældet over den store opmærksomhed som denne giveaway har først med sig. Jeg havde nok forventet at mange gerne ville deltage i konkurrencen, da det jo er virkelig nemt at deltage i sådan en konkurrence, og det ikke tager mange minutter, men at mange af jer har brugt tid på at sende søde beskeder og rosende kommentarer, det er jeg virkelig overrasket over.

MANGE TAK!

30571164_10156345424673777_2488850131177177088_o

Jeg håber at du bliver glad for bordet Simon 😉

2 kommentarer

 • Camilla

  Hej, min kæreste og jeg vil gerne lave et lignende bord. Hvordan har i lavet bordet og hvor fandt i træet til bordpladen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla
   Jeg vil sige at det ikke er det mest simple bord at lave, så en fremgangsmåde for det er lidt for besværlig at skrive om her. Vi har fået træet som et restparti. Så jeg ved faktisk ikke hvor man kan købe det henne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 - ugen der gik