Jeg vil ha' en blomstereng

15 – ugen der gik

Hold nu op en travlt uge! Min “uge-beretning” kommer også først her mandag, så det siger jo lidt om ugens forløb.

Vi har taget nogle rigtige lange kontordage her i den forgangne uge, og disse løb af stablen i vores nye kontorfaciliteter. Vi har fået installeret internet og printeren er koblet op, så nu er de vigtigeste ting for mit vedkommende på plads derover. VVS’eren har fået tilsluttet vandrørene til kontoret, så nu er der klar til at få monteret et toilet og vandhanen i køkkenet. SKØNT!

I begyndelsen af ugen fik vi sat lamper op i vores værkstedshal, som firmaet snart skal flytte helt ind i. Vi flyttede den ene del af firmaet for en måneds tid siden, og resten kan først flytte med, når vi kommer i mål med lidt flere ting – blandt andet lys i hallen. Vi har udover lamper også fået monteret en port, hoveddør og fået bygget fyrrummet færdigt. Så der bliver virkelig sat nogle punktummer for vores igangværende projekter i denne tid, og det er virkelig dejligt! for de igangværende projekter har vi jo rigeligt af.

Weekenden stod på arbejde i salonen for mit vedkommende. Jeg har de sidste tre år arbejdet i den salon som jeg stod i lære i for 10 år siden… 10 år! Det er ikke til at forstå at det er ved at være så mange år siden. Det er måske også derfor at jeg holder ved mine lørdagsvagter i salonen, selvom om at jeg i bund og grund nok ikke har tiden til det, men jeg synes at det er rigtig hyggeligt at komme derned og holde mine kunder og frisørskills ved lige. Michael stod op klokken 4 for at blive færdig med alt det arbejde som vi ikke nåede om fredagen, da vi skulle til 40 års fødselsdag om aftenen lørdag. Søndag drog Michael atter til Norge, for at opstarte en ny butik.

Lørdag opdagede jeg lige at artikelen som jeg deltog i tilbage i januar, omhandlende vores gamle badeværelse er blevet udgivet i magasinet Bolius. Jeg har sat artiklen ind herunder. Ellers kan i finde den lige her.

skaermbillede-2018-04-16-kl-16-34-11

Vi fik i ugens løb desuden sat gang i en masse ting angående påbegyndelsen af renoveringen af vores terrasse. Så på fredag i denne uge kommer der en og graver ny sokkel til den, og så er vi sgu i gang! Den skal jo stå noget skarpere end den gør nu, når vi skal vies i haven til september. Så opdate på terrasserenoveringen kommer senere i denne uge.

1 kommentar

  • Halløj….Jeg ved godt jeg sikkert ikke må sige dette….men jeg er sku’ lidt vild med det blå badeværelse….ikke at jeg tvivler på det er blevet fedt efter I har lavet det om…men de blå mosaikker…wauv… Kh Lene

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ha' en blomstereng