Blomsterengen bliver en realitet!

Forvandling af terrassen

*Reklame for Ellos

Kalenderen siger forår, og endelig har vi fået noget vejr som minder om årstiden. Fantastisk! Det kribler hver dag i mine fingre for at komme ud og gå amok i haven og på vores terrasse. Terrassen er nu blevet gjort forårsklar med rengøring, omrokering, nyplantning i krukkerne, og så har jeg fundet de lækreste ting fra Ellos til at pifte vores terrasse op med. 

Mit terrasse make-over projekt startede i forrige weekend, hvor jeg fik gjort terrassen ren, og fik smidt de planter ud, som ikke havde overlevet vinteren. Så billedet herunder er udgangspunktet. Det er så dejligt at få fjernet alle de grå nuancer som prægede vores terrasse og som repræsenterer den lange vinter. Se transformation længere nede.

img_3441

Jeg har længe været en sucker for alle de flotte “bambus” havemøbler som er fremme i øjeblikket, og disse er også repræsenteret i Ellos’ havesortiment. Denne flotte lænestol af materialet rotting, er derfor kommet hjem på gården og bo. Link til stolen lige her. Min store drøm er et kæmpe stort orangeri, som er fyldt op med møbler i alle mulige afskygninger lavet i samme materiale. Længere nede på siden kan i se en daybed som Ellos forhandler, den er jeg helt vild med!

img_3472

Jeg elsker alle de stribede tekstiler som man kan finde på Ellos’ hjemmeside. Disse stribede hynder og puder synes jeg minder mig om de savnede og længe ventede sommeraftener på terrassen. Jeg har valgt disse to fine pudebetræk som passer rigtig godt til vores landlige stil. Du kan finde dem lige her: pudebetræk med smalle striber og pudebetræk med de brede striber.

Vores terrassegulv er støbt i beton, så det er jo ikke et underlag som generelt indbyder til specielt meget hygge, men det synes jeg at man kan komme ret godt til livs ved at lægge et tæppe. Jeg føler at man trækker den hyggelige stemning som befinder sig indendørs med sig ud på terrassen. Dette gør at man får lyst til at trisse rundt i bare tæer på terrassen. Dette fine tæppe i naturmateriale passer perfekt til vores terrasse og til lænestolen. Se tæppet her.

En anden ting som også er et must i den danske sommer, er nogle varme plaider til de køligere sommeraftener. Jeg faldt over denne fine, enkle plaid. Den koster kun 149 kr. og er virkelig lækker i stoffet. Der er et hav af flotte plaider og tæpper inde på hjemmesiden, så du kan roligt gå ombord under tæpper og plaider.

Jeg drømmer om at få den gamle, landlige stil indført over alt i haven. Så jeg har på billedet herunder samlet nogle af de items som jeg bestemt skriver på min ønskeliste.

interior-moodboard

Links til produkterne: 

Stribet siddehynde.

Vandkande.

Daybed.

Lanterner.

Krukke.

Jeg er så klar til noget mere sommerligt vejr, men indtil da vil jeg sidde i min smukke stol, under et tæppe og nyde min morgenkaffe når det er muligt. img_3490

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomsterengen bliver en realitet!