Vores farvevalg på gården

Når det gamle og nye mødes

skaermbillede-2018-05-24-kl-08-13-39

Koden “josefinegoerup” giver 25 % rabat* hos Desenio mellem 29-31 maj. Følg @Desenio på Instagram for mere inspiration.
*Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer. 


Gennem hele vores byggeprojekt og indretningen af gården, har vi gået meget op i at bevare husets sjæl og stemning, samtidig med at gården også skal være en moderne herregård anno 2018 hvad indretning angår, hvor vi føler os hjemme i rammerne. Derfor går jeg meget op i at blande det gamle og det nye, så denne kombination går op i en højere enhed. De gamle malerier med krummelurede guldrammer er derfor blevet skiftet ud med moderne plakater.

img_3568

Jeg er selv meget begejstret for at bruge plakater i min indretning, og jeg kan bruge rigtig meget tid på at flyttede rundt på dem og skifte dem ud. Det er også ofte en billig og hurtig måde at forny sit hjem på. Plakaterne herover hedder Dance One, Blue Succulent, Hide og Indigo Blue.
De tre største plakater på dette billede er også indrammet i rammer fra Desenio, som jeg synes har nogle rigtige gode lukke systemer – så man ikke ender med at få knækket en masse negle pga. de små jernpinde som er bag på mange rammer.

33426029_10156443941558777_2809695591326547968_n

Jeg prøver hele tiden på at udfordre mig selv i min indretning, og prøver mig lidt frem med at sætte farver sammen som jeg umiddelbart ikke synes passer særlig godt sammen. Her var de gule/røde puder og disse fine feminine plakater et af de eksperimenter, men jeg synes faktisk at det fungerer ret godt. Plakaterne hedder Pink Flower Dream No1 og Tulip Dream .

33357379_10156443941298777_8537037409710243840_n

Og omvendt ser det også bare flot ud med en krog, hvor alt passer godt sammen i materialer og farver. Jeg synes at den her plakat som hedder Rust No2 står virkelig smukt op mod den rustrøde væg sammen med guldrammen fra Desenio.

img_3608

Vores soveværelse er malet i denne mørkeblå farve på alle vægge samt fodlister, dør og gerigter, så det er rigtig godt til rummet med noget som spiller op mod denne farve. Her har jeg holdt plakaterne i de grålige og rosa farver. Det er jeg virkelig fan af! Det lille billede hedder Grey Poppy Flowers.

img_3632Den blå plakat står virkelig godt til den gule væg. Så selvom der hænger et gammelt kontormøbel fra min “højglans-tid” under, så synes jeg at denne væg er ret så dekorativ og fin.

img_3592Spisestuen har en fin neutral grå farve som indbyder til at eksperimentere med forskellige farver og motiver, så her flytter jeg en del rundt og skifter ud med de mange plakater i jeg årenes løb har skrabet til mig. Jeg er helt pjattet med rosa og lyserød lige nu, som jeg synes passer rigtig godt til vores blå spisestuestole og de grå vægge. Den lyserøde landskabs plakat som hedder Birds at dusk bryder også formen i opsætningen, da den hænger liggende i forhold til de andre – dette synes jeg skaber en god harmoni på sådan en billedevæg. Den nederste palme plakat hedder Blue leaves on pink no6. 

Som nævnt tidligere så udløser min kode “josefinegoerup” lige nu 25 % rabatdesenio.dk lige med undtagelse af handpicket/collaboration posters og rammer 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores farvevalg på gården