Terrassebyggeri

Obdrupgård før og nu

Jeg har lige siddet og kigget på billeder af gården, fra dengang den blev beboet af tidligere ejer. Det er virkelig sjovt at se disse billeder – hold op der er sket meget!

Jeg har tilbage i november skrevet et indlæg om dette “Sådan så Obdrupgård ud for ét år siden” men det var før at vi flyttede ind, og vi har heldigvis fået lavet en del siden da. Så derfor skriver jeg nu et nyt med friske “efter” billeder.

Vi starter i midten af huset – i hall’en. Den er ikke færdigrenoveret, da vi er lige på trapperne med at få sat den nyrenoverende hoveddør i. Desuden skal der lægges nyt gulv, nye vinduer, maling af lofter, nyt el osv. osv. Forskellen på billederne er dog til at få øje på alligevel.

Videre til spisestuen

Køkkenet er blevet dobbelt så stort siden dette billede blev taget. Vi lagde nemlig 4 små spisekamre til det daværende køkken. Vi mangler stadig en del småting her i køkkenet, såsom tilsætninger, et par låger og resten af emhætten, det kommer forhåbentlig her i løbet af sommeren.

Vores stue
Rød var den, og rød blev den. Heldigvis er småtingene i stuen som vi mangler at få lavet meget få. Vi mangler nemlig kun at få sat lamper op og få sat jernnet i radiatorskjulerne.

“Kontoret” som ikke rigtig er vores kontor mere – “den anden stue”, vi ved ikke helt hvad vi skal kalde rummet endnu.

Soveværelset

Lidt billeder fra nogle rum på 2. sal. Her er jo ikke rigtig sket noget endnu, men vi har rigtig store planer med denne etage. Så jeg glæder mig helt vildt til at vi kommer så langt i projektet, at vi skal i gang med denne etage.

Og lidt billeder af huset ude fra, taget for 2 år siden. Her er også sket en del, og vi kæmper stadig med at få lidt skik på haven, men der er lang vej rundt 😉

Og huset nu..

Jeg synes at det er virkelig sjovt at kigge tilbage på gamle billeder af huset, for jeg går lidt og glemmer hvad vores udgangspunkt egentlig var. Jeg er virkelig tilfreds med det resultat som vi har opnået indtil nu, dog glæder jeg mig stadig meget til, at vi kommer lidt længere i processen, så så mange kvadratmeter af huset ikke står urenoverede som nu.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terrassebyggeri