Turen gik til Gdansk

Nyt i huset

Reklame for Roomox

Jeg må nok indrømme at dagene lige nu flyver afsted. Jeg skal slet ikke fatte at Michael og jeg om 16 dage står på denne græsplæne (ja, som nu også er blevet grøn igen) og siger “Ja” til hinanden igen. Vi gik i gang med at arrangere bryllupsfesten for mere end halvandet år siden, så det er en begivenhed som jeg har brugt virkelig mange timer at gå og spekulere på og glæde mig til. Og nu er det sgu snart nu! Dette gik for alvor op for mig forleden nat, så der bliver lige nu arbejdet til sent om aftenen i firmaet, så jeg kan få afsluttet en masse ting, og jeg de næste to uger kan bruge det meste af min tid på brylluppet. For der er en del ting som skal ordnes og arrangeres, når man er vært for 92 gæster.
Jeg bliver derfor nødt til at huske mig selv på at holde nogle pauser i løbet af dagen, hvor jeg lige får øjnene væk fra computeren på kontoret, det fungerer godt med en gåtur eller en kop kaffe i vores fantastiske have – her i min nye sækkestol fra Roomox.

Lige nu kan du få 5 % i rabat med koden JOSEFINE5. Koden er gyldig i perioden 23. august-30. august.

Jeg er ikke den eneste som er fan af vores nye sækkestol. Pablo har i forvejen en “hundesækkestol” som hundekurv på kontoret, så han tror at denne også er til ham. Han er nok den hund med flest hundekurve, for han har nærmest en i hvert rum i huset 😉 så jeg kunne faktisk godt overveje at lade sækkestolen forblive i soveværelset som hundekurv til ham der. Den passer jo også rimelig godt ind i det blå tema. Vi har forresten langt om længe fået monteret skabslågerne på garderobevæggen – og jeg er virkelig godt tilfreds med resultatet!

Denne sækkestol er af modellen Den originale –  XXL i farven Navy.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen gik til Gdansk