Vi har lavet æblemost

Bryllupsplanlægning

Reklame

Nu er det altså lige om lidt den store fest løber af stablen! For det er allerede på lørdag. Og vi glæder os begge fuldstændig vanvittigt til at holde et brag af en fest sammen med alle dem som betyder aller mest for os.

Nu hvor dagen nærmer sig med hastige skridt og nerverne for alvor begynder at titte frem hos os begge, så får vi heldigvis også styr på flere og flere ting på vores “to do” liste.. Ja, sådan en liste har vi også skrevet over de ting som vi skal have forberedt, arrangeret eller købt ind til festen, ligesom når vi renoverer hus. Der starter vi også med en meget lang “to do” liste, som lige så stille bliver mindre og mindre. Den metode fungerer rigtig godt for os, og det giver mindre stress når vi kan se listen visuelt for os, så vi ikke skal gå og huske på det hele oppe i hovedet.

En af de helt store ting på vores “to do” liste, var at få renoveret vores trappe på havesiden af huset. Jeg synes at dette projekt har været rigtig stort og virkelig et knokkel arbejde. Vi har nærmest brugt alle vores weekender hele sommeren på at renovere denne, så der er også blevet lagt nogle timer i den efterhånden. Nu har det været så godt vejr i så lang tid, og så skulle det selvfølgelig regne i den weekend vi havde aftalt med to murere at få hele terrassen pudset op. Så dette kunne desværre ikke lade sig gøre pga vejret, og vi måtte “nøjes” med en filsning. Pudsningen må derfor komme efter brylluppet. Men jeg er nu rigtig godt tilfreds med dette resultat alligevel, for jeg synes at det er blevet rigtig flot, nu hvor det meste har en fin ensartet overflade. Vi skal have sat de fine grønne “ruder” i hullerne i gelænderet igen, men det kan vi først komme til når terrassen er pudset op, så dette må desværre også vente til efter festen.

Jeg har lige bestilt to lamper til de to søjler nederst på gelænderet, som bliver magen til dem som hænger på huset, så disse skal lige nå at monteres inden brylluppet. Jeg har købt lamperne hos vindumovergaard.dk som har et stort udvalg af lamper der passer perfekt til sådan et gammelt hus som vores.

Vi skal have taget et bryllupsbillede af alle gæsterne og os stående ned af trappen, så det var derfor at den skulle nå at være klar til dagen.

Mad og drikke

Det har vi også fået helt styr på nu. Vi har for over halvandet år siden hyret en rigtig dygtig kok som hedder Peter Foldby, han driver stedet Foldby’s. Vi var til et bryllup for fire år siden, hvor Peter lavede maden, og der tænkte vi begge to, at hvis vi skulle holde en stor fest, så skulle han lave maden, for det var fuldstændig fantastisk! Peter er udlært fra Molskroen og har blandt andet været souschef på selvsamme, så han arbejder meget professionelt og vi stoler 100% på ham, så menuen han satte sammen til os har vi ikke haft nogle indvendinger til.

Vi har selv sørget for velkomstdrink til receptionen som vi skal holdes ude i vores have efter ceremonien. Her har vi købt en rosévin som skal drikkes til den lette frokostanretning som Peter Foldby også skal sørge for, samt det efterfølgende bryllupskagebord som Liv Martine skal lave og dekorere. Til receptionen skal vi også servere vores egen øl, det vil sige at vi har sammensat vores egen unikke smagskombination, samt designet etiketten på øllen, så den passer til anledningen inde på craftedby.com. Jeg faldt helt tilfældigt over en reklame for firmaet på facebook, og synes at det lød som et sjovt koncept. Michael var selvfølgelig klar på ideen med det samme, så jeg bestilte en god sending med to forskellige varianter. Ingen af os havde prøvet at smage øl fra firmaet før, så om ikke andet, så tænke vi at de flotte etiketter ville pynte på vores kagebord, hvis nu øllene ikke lige var noget for os, men sådan var det selvfølgelig ikke. For øllene smager virkelig godt! Så vi glæder os rigtig meget til at servere dem for vores gæster.

Vi er selvfølgelig også ved at have styr på al bordpynt, blomster og hvad der nu ellers skal bruges. Så det er rigtig dejligt. Nu krydser vi bare fingrer for noget fint vejr – og hvis det ikke kan blive til det, så må vi jo bare få det bedste ud af det alligevel.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har lavet æblemost