Bryllupsplanlægning

Bryllupsreceptionen

Reklame

Så kom vi på den anden side af den fest som vi har gået og tænkt på, glædet os til og planlagt i over halvandet år. Og det er helt vildt! Dagen i lørdages var fuldstændig fantastisk, og vi sidder begge med en følelse af, at der ikke er noget som kunne have været bedre eller gjort anderledes, så det er jo helt perfekt.
Dagen startede klokken 12:00 hvor vi blev viet under den store, gamle bøg ude i haven. Alle gæsterne sad på halmballer, og alteret var byttet ud med en portal som var beklædt med efeu og en hel masse blomster. Vejret var ikke rigtig med os i dagene op til festen, da der kom en hel del regn, også hele morgenen inden vielsen, men da min far og jeg kom kørende ind i gårdspladen, stoppede regnen og solen begyndte at titte frem.

Efter vielsen var det tid til vores bryllupskage, samt en let frokost. Der var linet det helt store kagebord op i det opsatte telt, sammen med vores dertilhørende bryllupsøl.

Vi havde nemlig været inde og designe vores egen øl til lejligheden. Eller øl i flertal, for vi havde valgt at lave to forskellige. Vi bestilte øllene inde på www.craftedby.com da jeg tilfældigvis faldt over deres hjemmeside, og synes at deres koncept er virkelig genialt. Vi er begge glade for øl, og jeg synes derfor at det ville være oplagt at lave vores egen øl, som vi kunne servere for vores gæster denne specielle dag.
Michael og jeg valgte sammen designet på etiketterne og smagskombinationerne, og tre uger efter kom vores øl med posten. Det er da smart!


Jeg ville helst ikke have at vores bryllup skulle blive alt for prinsesse agtigt, så jeg synes at øllene var med til at trække i den anden retning. Vores gæster var også ret begejstrede for øllene, og synes at ideen var rigtig sjovt og anderledes. Jeg tror også at det var derfor at der lige blev drukket en enkelt mere her og der, for efter receptionen var der kun tre øl tilbage ud af cirka 130.

Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi designer og bestiller øl inde hos www.craftedby.com for mulighederne hos dem er mange. Vi valgte lette øl denne gang, som minder om en almindelig pilsner med noter af frugt, da vi synes at det passede godt til lejligheden. Men jeg tænker også at det kunne være sjovt at lave en mørkere øl som vi kan nyde til vinter.

Vi blev hentet i en gammel Mercedes 170’er fra 1953, og der skulle vi selvfølgelig også have et par øl med til turen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsplanlægning