Bryllupsreceptionen

Borddækning til brylluppet

Vi holdte vores bryllupsfest på Sjørupgård som ikke ligger langt fra vores eget sted. Sjørupgård har en stor festsal, der oprindeligt er en gammel lade, hvor de gamle bjælker er blevet bevaret og et murstensgulv er lagt. Så det er jo lige i vores ånd!
Lyskæderne i loftet var ikke nogle som vi havde sat op, men derimod nogle som var på Sjørupgård. De var der dog ikke, da vi var ude og se stedet for 1,5 år siden, så de var ikke lige tænkt ind i vores oppyntnings planlægning, men jeg synes at resultatet med dem blev ret så fint. Jeg havde købt 60 rislamper på Wish – eller skærme er det jo egentlig, da der ikke er noget lys i dem, i fire forskellige farver og mange størrelser.
Jeg fik lokket Michael til at hænge dem alle op over bordene i klaser i forskellige højder med fiskesnørre. Det tog ret lang tid, men resultatet var vi rigtig tilfredse med.

Michael havde ikke de helt store præferencer i forhold til farve- og blomstervalg, men det har faktisk været ham som har tænk i de lyserøde baner hele vejen i gennem. Jeg valgte derfor at købe de længste eucalyptusgrene som jeg kunne finde, og så nogle grene med lyserøde snebær. Min oprindelige plan var at dække bordene med en masse mindre gamle vaser og flasker, men jeg ændrede mening i sidste øjeblik, til at holde det simpelt med én høj cylinderformet vase på midten af bordet, så jeg kunne få noget højde på bordene.

Vi dækkede bordene om torsdagen før brylluppet, og lagde sidste hånd på værket om fredagen, da det som sagt tog ret lang tid at hænge alle de rislamper op, og så lagde jeg en lille gren eucalyptus ned sammen med menukortet som var omsvøbt af servietten.

Jeg havde som bordkort købt en ordentlig stak mini lerpotter og små sukkulenter, samt et lille stempelsæt fra Søstrene Grene, så vi kunne stemple alle navne på. Jeg elsker den skrifttype, og så synes jeg ikke at nogle af vores håndskrifter er pæne nok til dette.

Så der blev eddermame stemplet til den helt store guldmedalje! Det lille stempelsæt var nok lige småt nok til så mange navne, da man skulle sammensætte alle bogstaverne til hver eneste – men det lykkedes da efter et par intense timer.

Det fuldstændig fantastiske stel, krystalglas og bestik var også noget som blev fundet i sidste øjeblik. Ja, det var faktisk først ugen før festen at det blev stablet på benene. Men på bordene kom det, og det er jeg virkelig lykkelig for – ja, det kan man åbenbart godt blive over sådan en materiel detalje. For hold op hvor synes jeg bare at det er flot. Vintagestellet, de rosafarvede krystalglas og guldbestikket passer helt perfekt til vores stil, og omgivelserne i “laden” på Sjørupgård. Jeg har i noget tid efterhånden fulgt atablestory.dk på Instagram, og jeg har mange gange været inde hos dem og kigge på alle de flotte bordopdækninger som de har kreeret gennem tiden, samt inde på deres hjemmeside for at kigge på alt det flotte stel som de har. Og de har faktisk så meget at de lejer det hele ud. Jeg havde egentlig slået bremsen i for vores tilvalg til brylluppet, da jeg synes at vi havde gang i SÅ mange ting, og jeg kunne faktisk ikke overskue at aftale mere, så jeg havde bestemt mig for at dække bordene med det service som nu engang var til rådighed på Sjørupgård – selvom jeg godt vidste at jeg nok hele tiden ville have atablestory’s smukke service i baghovedet. Derfor blev beslutningen om at leje det hos dem taget i sidste øjeblik, sprængt budget eller ej – jeg fortryder intet. Jeg kan ligeså godt indrømme, at jeg aldrig har set en borddækning så flot, så det var virkelig det hele værd!

De små stafelier som holder bordnumrene er også købt i Søstrene Grene.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsreceptionen