Plantegninger af gården

Michaels julekalender

Reklame for Crafted By

I dag er der kun to uger til at julemåneden begynder, men jeg har allerede styr på én ting, nemlig Michaels julekalender. Jeg havde egentlig tænkt at Michael ingen julekalender skulle have i år for første gang siden vi mødtes, for jeg synes ikke at jeg har tid til at finde 24 små gaver i år, som jeg ellers har gjort de andre år. Men så fik jeg mulighed for at give ham denne personlige øl julekalender fra Crafted By så jeg slap for hele ræset med at finde alle de små pakker, skønt!

Denne øl julekalender består af 24 øl som indeholder 12 forskellige typer special øl. Når man bestiller julekalenderen har man mulighed for at skrive på etiketten hvem den er fra, man kan altså ikke selv bestemme indholdet i flaskerne som man normalt kan når man bestiller 12 øl hos Crafted By. Det var sådanne øl vi designede til vores bryllupsreception som vi serverede for vores gæster.

Denne julekalender er altså “færdiglavet” så det eneste man skal tage stilling til når man køber den er hvem den skal være fra, som kommer til at stå på etiketten.

Michaels julekalender skulle selvfølgelig være fra Pablo.

Jeg har arrangeret julekalenderen i vores gamle køleskab som står i køkkenet, da jeg synes at skabet er virkelig hyggeligt og nemt kan gøres julet med lyskæden og de flotte julede etiketter på øllene. Julekalenderen er derfor også arrangeret i det rum som vi opholder os mest i, så Michael forhåbentlig husker at “åbne” sin kalender hver dag.
Ellers var det selvfølgelig ikke den værste julekalender at komme bag ud med 😉

Man kan også vælge at designe sine egne øl og etiketter som adventsgaver eller juleøl til sin mand, kæreste, far eller hvem der ellers sætter pris på en god øl. Her i huset er jeg nu ret sikker på at de 24 øl nok skal blive drukket, også selvom at vi skal på bryllupsrejse i december, men jeg påtænker at smugle nogle af øllene med i kufferten, så jeg kan overraske Michael med en kalender øl ved poolen i Mexico.

Hvem vil du forkæle i december med sine helt egne øl?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantegninger af gården