Michaels julekalender

Nyt på væggene på gården

Jeg har fået muligheden for at dele denne eksklusive adgang til Desenios Black Week tilbud. Brug min VIP kode JosefineGoerup40 og du får både tidlig adgang og et bedre tilbud – nemlig hele 40 % på plakater! Koden er gyldig mellem tirsdag d. 20 november og torsdag d. 22 november. (Koden gælder ikke “Handpicked & Collaboration” plakater og rammer)

Efteråretsvejret rusker derude og det er allerede helt mørkt når vi får fri fra arbejde. Dette gør at vi ikke har gang i så mange projekter udendørs lige i øjeblikket, så de fleste projekter her på gården bliver lavet indendørs lige nu. Jeg har derfor kastet mig over vores dekoration på væggene rundt i huset, da det altid er godt med lidt nyt at kigge på.

Jeg elsker at indrette med plakater, for det er så dejligt uforpligtende. For det er ret hurtigt, nemt og forholdsvis billigt at skifte sine plakater ud, hvis man trænger til at kigge på noget nyt. Den store blå plakat passer med sine farver så fint ind på de grå vægge. Den hvide gyldne blomster plakat passer ligeledes godt ind i vores indretningen synes jeg.

Rammerne som plakaterne er i er ligeledes fra desenio. Jeg kan rigtig godt lide den måde som deres rammer bliver lukket på, da rammerne ikke bliver “slappe” med tiden, også selvom at det er de store størrelser.

Jeg har valgt at sætte mine plakater i guldrammer i vores stue, da jeg synes at det passer rigtig godt til de varme røde vægge sammen med den fine bordeaux blomster plakat.

Den fine bordeaux farve på denne plakat passer også virkelig godt til de kolde grå vægge i spisestuen. For farven synes jeg faktisk går lige godt sammen med kolde som varme farver. Måske jeg skulle få lavet en væg med flere plakater i denne farve? Det er i hvert fald et godt tidspunkt at få skiftet de gamle plakater ud med nogle nye, nu hvor man kan spare hele 40 % på desenio.dk eller måske få købt nogle julegaver?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Michaels julekalender