Nyt på væggene på gården

Ingen julehygge her

December måned sidste år gik ikke ligefrem med julepynt og julehygge, vi havde nemlig travlt med at få gjort 1. salen mere færdig end da vi bare en uge forinden flyttede ind på gården. Vi havde nemlig ikke noget funktionelt køkken, så dette måtte helt klart ordnes inden vi skulle holde vores første juleaften på Obdrupgård. Sidste år tænkte jeg at det ville blive fantastisk til næste år, hvor jeg ville have mere tid til at gå og hygge mig i december, og få pyntet gården op efter alle kunstens Instagrams regler.

Et lille stemningsbillede af juletræet sidste år. 

Men sådan skulle det selvfølgelig heller ikke gå i år. Vi har jo ikke været på bryllupsrejse endnu, og da december måned er den måned hvor vi har mindst at lave i firmet, så valgte vi at planlægge vores bryllups i denne måned. Turen går til Mexico – og det glæder vi os helt vanvittigt meget til! Vi har ikke rigtig holdt sommerferie, og de fridage som vi har holdt fra Shopfitters i år er gået med at planlægge bryllup og få gjort huset klar til selvsamme, så 2018 har virkelig været året hvor vi har arbejdet igennem. Så nu trænger vi virkelig også til at trække stikket helt ud og slukke telefonerne.

Nu hvor vi rejser væk i 10 dage i december, så er det klart at min sparsomme fritid inden afrejse ikke skal bruges på at pynte huset op til jul når vi alligevel ikke er hjemme til at nyde synet af det.
Det ærger mig lidt at dette år heller ikke blev året hvor jeg gik all-in med julepynten i de fantastiske rammer vi nu engang bor i, for jeg synes virkelig at vores hus har rammerne til at lave det ekstra hyggeligt i julen, men jeg får forhåbentlig chancen for det næste år.

Vi har haft et par hektiske uger de sidste to uger, og vi sidder netop nu i bilen på vej hjem fra Hirtshals, da vi har været i Kristiansand og besøge Michaels morfar i denne weekend. I onsdags var vi også i Norge, da vi skulle være med til åbningsfesten af en restaurant som vi har bygget i Bergen. Så nu er det bare med at komme hjem, så vi kan få klaret de sidste arbejdsopgaver og få vasket en masse tøj inden vi rejser i næste weekend. Huset bliver passet af min lillesøster og hendes kæreste som har lovet at passe godt på den lille hund mens vi er væk, så de må lave deres egen julestemning i huset.

Selvom december måned ikke bliver særlig julet for os, så skal julen selvfølgelig holdes hjemme på gården – og det glæder jeg mig rigtig meget til! Det var så hyggeligt sidste år, nærmest magisk med det kæmpe store juletræ som vores stuer kan rumme. Jeg har med dette travle år som vi har haft, lovet mig selv at vi ikke skal stresse over denne højtid, så vi tager det hele fuldstændig afslappet. Julegaver går jeg heller ikke op i, og kunne få den sags skyld sagtens udfases for mit vedkommende, da jeg går mere op i at have en hyggelig aften med mennesker som betyder noget for mig, så dem gider jeg heller ikke stresse over. Så den eneste ting ud over julemaden som vi skal have styr på når vi kommer hjem fra Mexico, er at få fundet et stort juletræ, det er da til at overkomme.

1 kommentar

  • Så har du noget at glæde dig til til næste jul! Mig og min kæreste flyttede til en stor præstegård for 3 år siden og det er først i år vi skal holde jul her. Jeg glæder mig så meget! Men har også ventet lææænge….. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på væggene på gården