Årets højdepunkter

Julebordet 2018

Jeg har længe gået og tænkt over hvordan vores julebord skulle se ud i år, for jeg har set så mange flotte juleopdækninger i blade og på Instagram, så jeg har derfor gået og spekuleret over hvordan vores skulle se ud. Vi har jo været bortrejst det meste af december, så jeg har derfor forberedt mig lidt i god tid og gået og købt lidt pynt ind i efteråret, så jeg var klar til at dække et flot bord til juleaften.

Det endte med det her, og jeg er godt tilfreds. Vores stjerne “lampe” er også endelig blevet færdig.

Mit tema vil jeg kalde “skov med et strejf af messing” da jeg har valgt at pynte med nogle koglede grene fra det store grantræ vi har i haven, og så lidt messing lysestager, bestik og servietringe.

Servietterne, servietringene og lysestagerne er fra roomsa.dk, tallerknerne er fra Royal Copenhagen, glassene er fra Lyngby, bestikket er købt i Fakta og de små juletræer er købt i Søstrene Grene.

 

1 kommentar

  • Helle Pedersen

    Hvor er det smukt, vi glæder os til at komme 🎄🎄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets højdepunkter