DIY - rå murstensvæg

Den grønne hall

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg længe har gået og drømt om et orangeri. Det startede faktisk i vores gamle hus, hvor jeg i foråret 2017 gik og målte op hvor vi kunne få plads til at bygge sådan et lille et af slagsen, det var lige inden vi købte gården. Jeg begyndte at måle op og slå nogle pæle i jorden på græsset, så vi kunne få en fornemmelse af hvor det kunne lade sig gøre – med de kun 700 kvadratmeter grund. Jeg måtte desværre sande at vi ikke kunne få plads til det med mindre at det kom til at se virkelig proppet ud i den lille have. Det var nok også en af grundende til at vi købte Obdrupgård, for her er alt muligt!

Nu er det kun tiden og finanserne som sætter grænser for os, og lige opbygningen af et kæmpe orangeri, så må jeg nok vente nogle år med at få den drøm opfyldt, da vi har rigtig mange ting som skal renoveres og bygges inden at vi når til mit drømme orangeri.

Jeg vil derfor gerne skabe en orangeri lignende stemning ude i vores hall, indtil jeg får mit orangeri. Jeg købte derfor en masse store planter i sidste uge, og disse står nu inde i vores hall. Hall’en er slet ikke renoveret færdig endnu, og står lige nu uden strøm og med et råt betongulv, men vi kan lige så godt få det bedste ud af denne lange renoveringsproces, og gøre lidt ud af indretningen alligevel, også selvom at tingene skal flyttes rundt igen og igen inden vi når i mål. For ellers er det ikke nemt at føle sig hjemme, når der hele tiden bliver taget hul på nye projekter rundt omkring i huset, hvor det ikke er dem alle som bliver afsluttet lige hurtigt.

Men nu pynter to store træer og lidt mindre grønne planter i hall’en. Det fjerner lidt blikket fra det manglende gulv 😉 Og jeg synes at det er blevet rigtig fint.

Jeg har købt alle de nye planter i Plantorama i Egå, da de flytter i nye lokaler i morgen, faktisk. Så de havde sat alle grønne planter 50 % ned og potterne ned med 75 %. Så jeg synes virkelig at jeg gjorde nogle gode køb.

Det store træ til venstre hedder “buddhas mave” og er en bambus.

Det store træ længst til højre hedder en “paraplyplante”. Jeg købte også de to store krukker, som jeg endte med at give kun 75 kr. for.

Og sikke et vejr der har været i denne uge. Det giver virkelig en energi til at lægge mange flere forårs planer.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - rå murstensvæg