Den grønne hall

Hvem bor her?

Tilbage i august 2018 blev jeg kontaktet af et produktionsselskab om jeg eller Michael kunne tænke os at medvirke i boligprogrammet “Hvem bor her?” som bliver sendt på TV2. Jeg blev valgt til deltagelsen, så jeg skulle sætte tre dage af til optagelserne i september måned.

Programmet handler om at fem deltagere sammen skal rundt og se sine boliger, hvor man så skal gætte hvem der bor hvor. Det eneste man får af oplysninger om hinanden er hvilken titel man har. Jeg optrådte i programmet under navnet Sofie som titlen frisør, da vi ikke måtte hedde vores rigtige navne i programmet. Så det skulle man hele tiden tænke over, så man ikke kom til at røbe noget om sig selv, så man ikke blev nemmere at placere i en af boligerne over for ens konkurrenter.

Vi skulle mødes et offentligt sted hvorfra vi samlet kørte rundt og så de forskellige boliger. Det var en ret spøjs situation at skulle tilbringe tre hele dage sammen med fire fremmede mennesker, som man ikke rigtig kunne snakke om mange af de ting som man som regel taler mest om, når man ikke kender hinanden.

Vi mødtes alle sammen inde i Århus, hvor vi samlet blev kørt ud til første bolig som var vores gård. Her skulle introscenen nemlig optages i vores have med Christian Grau som vært. Vi havde jo lige holdt bryllupsfest i haven to uger forinden, så vores have stod rimelig skarpt og jeg havde i dagene optil optagelserne haft travlt med at pakke de sidste bryllupsting væk, så man ikke kunne se at der blive var blevet holdt fest. Personlige ting og billeder skulle selvfølgelig også pakkes væk, så det ikke på den måde ville være let at sætte at jeg boede på gården.

Det var to ret lange dage med optagelser hvor vi kørte rundt i Jylland og så to huse om dagen. Den tredje dag så vi det sidste hus og afslørede hvor vi selv boede. Vi gættede alle sammen rigtigt på alle boliger, så vi fik præmien på 10.000 kr. til deling.

Jeg synes at det var sjovt at prøve at være med til sådanne optagelser, hvor man ser hvor lang tid det egentlig tager at lave fjernsyn. Der er rigtig meget ventetid og optagelser fra flere forskellige vinkler, og så er det jo kun en meget lille del af alle de optagelser som kommer med i det færdigklippede program.

Men det var rigtig sjovt at komme rundt og se hvordan de andre deltagere boede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den grønne hall