Ny terrasse og skur

Stueetagen

Her kommer en lille statusopdatering på hvordan byggeriet går på stueetagen i huset. Det er et projekt som bliver gået til og fra hele tiden, da vi jo som sådan ikke rigtig har nogen deadline for hvornår vi skal være færdige med denne etage, ikke andet end at det kunne være rigtig dejligt at få vinget dette kæmpe store punkt af hurtigst muligt på vores uendelige liste. Vi har nu også en lille drøm om at vi kan lave etagen færdig i løbet af denne sommer, men nu må vi se. Vi ved aldrig rigtig hvordan vores arbejdssituation ser ud, og vi gider ikke gå og dunke os selv oven i hovedet, hvis vi ikke kan overholde vores indre tidsplan – for firmaet er nu engang det vigtigste.

Men vi er kommet rigtig langt! Så se med på billederne herunder. I kan også se plantegningen over etagen, så det måske er lidt lettere at finde rundt i alle billederne.

Dette rum bliver vores kommende træningsrum. Her er der blevet muret et dørhul til, trukket ny el, varmeslanger, sat gips op og spartlet første gang.

Dette rum bliver et ud af de to gæsteværelser vi får på stueetagen med udsigt ud til gårdspladsen. Vi har lige fået sluttet de nye varmeslanger til som løber i loftet, som fører op til radiatorerne på første sal, så nu kan vi få lukket loftet helt. Vi kan også få muret det sidste stykke mur op mellem de to gæsteværelser nu hvor rørene er blevet trukket.

Døren som er her på billedet fører ind til hall’en og den skal mures til.

Det andet gæsteværelse.

Grovkøkkenet er også klar til det sidste spartel og kan derefter males.

Badeværelset ser således ud, og vi har endelig besluttet os for hvilke fliser som vi gerne vil have. Vi håber på at kunne bestille dem i morgen.

Depotrummet har også fået en omgang spartel og nyt loft. Vi skal nu have muret væggen op mod gangen i gamle mursten, så den også kommer til at stå rå ligesom resten af gangen.

Vinkælderens vægge er også blevet pudset op, så de er klar til at få sat murstensskaller på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny terrasse og skur