Stueetagen

Påskemiddag på gården

Reklame for CRAFTED BY

Der er virkelig længe imellem at vi inviterer gæster, laver god mad og hygger os i weekenderne, da de fleste weekender går med praktiske ting, arbejde eller renovering af hus. Vi har faktisk ikke rigtig haft inviteret gæster andet end til juleaften, mens vi har boet her på gården. Så nu måtte vi hellere få taget os lidt sammen og få inviteret. Dette passede med at påsken står for døren, så temaet blev påskemiddag, som løb af stablen i går.

Jeg elsker at dække et fint bord og har derfor længe gået og tænkt over hvordan dette skulle se ud, og ikke mindst hvad vi skulle servere af mad og drikke for vores gæster sådan en aften.
Vi skulle i hvert fald have påskeøl, vi kan begge to godt lide øl og så passer CRAFTED BY’s koncept perfekt til mig, da man selv kan designe etiketterne på øllene, så de kommer til at passe med ens bordopdækning. Iøvrigt smager deres øl også virkelig godt, så smagen går man ikke på kompromis med pga. et flot visuelt ydre.
Vi designede også vores egne øl og etiketter hos craftedby.com da vi skulle holde bryllupsreception tilbage i september måned, her var øllene også et kæmpe hit blandt vores gæster.

Det er virkelig nemt at designe og bestille øllene, da det hele foregår step by step på CRAFTED BY’s hjemmeside. Man kan vælge at designe øl med sin hel egen smagssammensætning og etikette, men man kan også vælge nogle af CRAFTED BY’s færdige varianter og så tilføje sin egen personlige etikette.

Jeg valgte både at designe min egen smagsvariant af påskeøl og så designe min egen etikette til CRAFTED BY’s Påskeøl. De er blevet så fine, og et hyggeligt og personligt touch til vores påskebord.

Påskeøllene faldt i rigtig god jord både hos os og vores gæster. Og så synes jeg at mine etiketter passede rigtig godt til alle de fine farverige blomster på bordet.

Det er nu tredje gang at jeg designer mine egne øl inde på craftedby.com, men det er nok ikke sidste gang, da jeg synes at det er en rigtig sjov detalje, som gør sin begivenhed lidt mere personlig.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stueetagen