Påskemiddag på gården

Vi har brug for hjælp!

Vi søger en landskabsarkitekt. 

Vi har virkelig mange drømme og planer med gården, men der er også rigtig mange muligheder når man har 55.000 kvadratmeter grund at boltre sig på. Vi har en overordnet plan over gårdens fremtid med hvad vi gerne vil have realiseret i nærmeste fremtid, men vi må indrømme at vi er røget ind i nogle udfordringer med hvor og hvordan disse projekter skal placeres på vores grund, da vi selvfølgelig er begrænset af de gamle bygninger som allerede er placeret på grunden, vores store fantastiske have, de to indkørsler til gården og vores lagerhal som vi bruger til vores virksomhed. Vi har derfor brug for noget hjælp til at komme videre med vores planer og dette søger vi professionel hjælp til.

Vi vil rigtig gerne i kontakt med en landskabsarkitekt som har erfaring med større haveanlæg, gårdhaver, herregårdshaver eller andre lignende projekter.

Jeg har brugt en masse tid på at søge rundt på nettet efter rette virksomhed/arkitekt, men jeg er ikke rigtig blevet klogere, så jeg spørger derfor jer:

Kender i en dygtig, målrettet og stabil landskabsarkitekt som kunne hjælpe os videre? Så må I meget gerne smide en kommentar her under.

Mange tak, og rigtig god påske.

8 kommentarer

 • Malene

  Vi har noget familie, der bor på en præstegård, som fik elever på havearkitektskolen/overbygning til brolæggere til at lave skoleprojekt om deres have. Så fik de en masse geniale inputs. Bl.a. Et bed med 10.000 løg af forskellige arter, som skulle blomstre henover hele sæsonen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peder Pedersen

  Vi bor på en gammel proprietærgård ved Kerteminde, vi havde knap så meget have (en tønder land), men vi skulle starte forfra med at anlægge haven – vi havde Janne Fuglsang – fuglsanghaver.dk – hun har lavet en rigtig fin løsning på både prydhave, nyttehave,
  æbleplantage mm. til os. Kig på det..:) I øvrigt et vildt projekt i har kastet jer ud i – dyb respekt. Vi har været igennem noget af det samme, dog kun på 300 kvm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Nielsen

  Fuglsang Haver. Ved, at hun blandt meget andet har haft projekter på Egeskov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har du overvejet en permakulturhave med sø og svaler?😊👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskemiddag på gården