Blomstereng 2019

Så er vi klar til beton!

Der er sket rigtig meget i stueetagen den seneste uge og i morgen når vi en kæmpe stor milepæl i renoveringen, for der skal vi nemlig have støbt det sidste betongulv på stueetagen.
Det er gildesalen og teknikrummet som skal have støbt gulv som de sidste rum. Gildesalen ligger oven på vinkælderen, så der var en hel masse arbejde i kælderen som skulle laves før at vi kunne lægge “låg” på. Vi har bygget en massiv trækonstruktion som skal bære betongulvet over, så denne skulle naturligvis laves færdig først.

Da trækonstruktionen var færdig gik vi i gang med at sætte de beisede brædder på som loft. På oversiden er de naturligvis ikke beisede, så det kan kun ses nede fra kælderen af.

Da alle loftbrædderne var sat på var det nu tid til at få understøttet loftet nede fra kælderen af, så der ikke er noget som sætter sig når det tunge beton kommer ovenpå. Vi har derfor understøttet det med en hel masse soldater, mellem soldaterne og loftet har vi lagt spærtræ.

Oven på loftbrædderne har vi lagt svalehalepladder som vi skal støbe ovenpå.

Oven på svalehalepladerne har vi lagt rionet og derefter slanger til gulvvarme.

Så nu er vi faktisk klar til at betonbilen kommer i morgen 🙂

2 kommentarer

  • Belinda

    Det ser komplekst ud. Har I ingeniør på også? Tænker bl.a udregning af, hvor meget beton gulvet kan bære osv. Tænker også I må have en solid pengetank, det må være mega dyrt(forventer naturligvis ikke kommentar til især det sidste).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold kæft, I er seje! 💪🏼 Er spændt på at se hvordan det bliver.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomstereng 2019