Træpaneler i gangen

Ginbaren

Vi har kastet os over et nyt renoveringsprojekt, og denne gang har det ikke noget med huset eller gården at gøre. Vi er nemlig gået i gang med at bygge en hestetrailer om til en ginbar.

Vi inviterede vores venner til sommerfest her på gården tilbage i foråret, og denne fest løber af stablen her den 17. august. Jeg fik ret hurtigt hyret en DJ, og vi begyndte så småt at snakke om hvordan det hele skulle foregå, opstilles og pyntes op. Da vi var på ferie tilbage i juni måned, kom vi til at snakke om hvordan vi skulle bygge en bar til festen og besluttede os for at hvis vi kunne nå det, så ville vi købe en hestetrailer og bygge den om som en mobil ginbar. Da vi kom hjem gik der ikke ret længe, før at vi havde investeret i en hestetrailer af ældre model som nu skulle igennem en større forvandling.

Sådan så traileren ud da vi købte den.

Vi fik den ret hurtigt tømt, og nu kunne ombygningen gå i gang.

Vi lagde et nyt gulv på, da det gamle var ret ujævnt og saddelrummet som var forrest i traileren var i et andet niveau en resten af traileren.

Derefter gik Michael i gang med at skære to luger i den ene side af traileren, som skal bruges som bardiske, mens jeg gik i gang med at beklæde traileren indvendigt om gamle brædder, som vi har gemt fra renoveringen af huset.

Michael skulle en uge til Paris og arbejde i sidste uge, og projekt trailer måtte derfor overgå til mine hænder. Jeg fik beklædt væggene færdige med brædder, malet loftet sort, indkøbt vinyl til gulvet og lagt gulvet en sen aften, så det var klar til at Michael kom hjem.

Her er der monteret “hanebjælker” i loftet og al mdf’en rundt i kanterne og på lugerne er ligeledes lavet færdig.

Vi har købt underskabe fra IKEA, som er blevet monteret på den side hvor barlugerne er. På den anden side har vi sat et barkøleskab ind. Vi har lavet bordpladerne af vandfastkrydsfiner, hvor vi har limet sort linoleum på.

Lyskæderne i loftet bliver trailerens eneste lys indvendigt.

Jeg glæder mig helt vanvittigt til at hænge ud i den her bar til sommerfesten! Og derfor giver vi den virkelig gas for at nå at blive færdige.

Vi har bestilt støddæmpere som skal holde barlugerne åbne, og så har vi besluttet os for at brænde tagpap på bagklappen, så den ikke bliver glat at stå på.

Udvendigt er vi ved at beklæde traileren med metalplader, som kun kommer på den nederste del af traileren, taget som er lavet af glasfiber forbliver derfor som det er, bare med en ny farve.

1 kommentar

  • Vibeke

    Den er mega flot og I er super seje!
    Det er så spændende at følge jeres projekter og istandsætte af den gamle gård. I er til stor inspiration 🙂

    Kh Vibeke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træpaneler i gangen