Ginbaren

GINBAREN er færdig

Reklame for gins.dk

Jeg må hellere lige komme med en opfølgning på opbygningen af vores kære ginbar. Jeg skrev et indlæg den 6. august “Ginbaren” om vores køb og tanker med at bygge en gammel hestetrailer om til en ginbar. Det hele skulle jo ende med at ginbaren skulle være færdig til vores sommerfest på gården i forrige weekend den 17. august – og vi nåede det selvfølgelig.

Vi er blevet så tilfredse med resultatet og baren blev et kæmpe hit til vores sommerfest!

Vi valgte at servere velkomstdrinks til vores gæster i de store karafler som stod i ginbaren, så alle gæsterne hurtigt kunne få noget at drikke ved ankomst, og det fungerede rigtig godt. Senere trådte to bartendere til, som derefter miksede drinks til hver enkelt.

Vi endte med at køre ginbaren ind i det store festtelt, da vejret virkelig ikke var med os i dagene op til festen og det regnede også virkelig meget helt indtil at gæsterne ankom klokken 16.

Traileren har to bardiske i den ene side, og så har den en bardisk på bagsmækken, hvor man kan stå på rampen og få serveret sin gin og tonic.

Jeg er overrasket hvor godt den lille bar fungerede i praksis, da der jo ikke er voldsomt meget plads at arbejde på som bartender, men det var intet problem at stå to derinde og servicere. Vi havde nemlig hyret to til at stå i baren under vores sommerfest, så vi ikke skulle tænke på det, men bare kunne nyde festen.

Allerede en uge efter vores egen fest skulle ginbaren til sin første fest uden for huset. Den var nemlig blevet lejet ud til en privat havefest. Vi byggede egentlig baren for vores egen skyld, og fordi at vi synes at det kunne være et rigtig sjovt projekt at bygge, men samtidig kan vi lige så godt holde udgifterne på den ved at leje den ud i alle de weekender hvor vi ikke selv skal bruge den.

Vi har derfor valgt at leje den ud for 3.500 kr. pr. dag incl. alt barudstyr, glas og karafler. Der kan derudover tilkøbes gin, tonic og tilbehør fra gins.dk til fordelagtige priser, hvor man kun betaler for det som bliver drukket. Transport, opsætning og bartendere kan også tilkøbes.

Ginbaren kan lejes ved henvendelse til info@gins.dk 

Vi glæder os allerede til næste års sommerfest på gården – med ginbaren selvfølgelig.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ginbaren