Ginbaren

Gulvet i hall’en blev fuget

I denne weekend fik vi endelig tid til at komme videre med et par af vores hængepartier i huset. Vi kastede os først over murstensgulvet i hall’en, da vi gerne vil have det fuget færdigt, så vi kan få det behandlet med lak og derved komme videre med alle de andre ting som vi gerne vil have lavet i hall’en.

Vi har fuget det med hydraulisk kalkmørtel uden nogen former for farve, da vi gerne vil kunne ramme den samme farve på fugerne overalt i huset. Desuden er farven lige præcis den som vi gerne ville have.

Jeg har skrevet flere indlæg omkring dette gulv, som du kan læse her: “Murstensgulv” og “Fuget murstensgulv”

Vi har valgt at køre gulvet med helt ind under trappen, så der ikke bliver “snydt” nogle steder. Der var dog ikke meget plads at arbejde på helt inde i krogen.

Den ene halvdel af gulvet blev fuget for en måneds tid siden, så det ender med at blive samme farve som den lyse del til venstre på billedet.

Jeg glæder mig så meget til at kunne indrette hall’en som jeg drømmer om. Den flotte “skoreol” er derfor også kun midlertidig 😉

Når gulvet bliver behandlet med lak, så kommer helheden til at syne en smule dybere i farven, og det synes jeg faktisk gør gulvet endnu flottere.

Gulvet i hall’en var ikke det eneste som vi kom lidt længere med i denne weekend. Michael fik nemlig også sat vægfliser op på det lille toilet i stueetagen, mens jeg fik ryddet godt og grundigt op i mit lille planterum.

Det trænede øje kan måske se at det er dykkere han har brugt som afstandsstykker mellem fliserne… vi havde åbenbart ikke flere krydser 😂 Ja, ja bare resultatet bliver godt. Vi skal have en meget mørkebrun fuge både mellem vægfliserne og gulvfliserne.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ginbaren