Gulvet i hall'en blev fuget

Nu med lamper i spisestuen

Reklame for Brdr. Friis møbler og Louis Poulsen 

Det har også kun taget os to år om at blive enige om hvilke lamper vi skulle have over vores spisebord. Jeg synes virkelig også at det er et svært valg, for der er så mange flotte lamper at vælge imellem. Vi var især i tvivl om vi skulle vælge noget mere vovet ligesom alt andet her i huset, men vi endte faktisk for én gang skyld med at gå med noget enkelt og klassisk.

Vi har nemlig valgt at hænge tre store VL45 Radiohuspendel fra Louis Poulsen op hen over vores lange spisebord. Du kan finde lamperne hos Brdr. Friis møbler og Louis Poulsen 

Vi formåede også at hænge de tre lamper på fuldstændig lige linje, så det fra midten af spisebordet kun ligner en lampe som hænger ned 😉

Lamperne kan fåes i tre forskellige størrelser, hvor vi har valgt den største med en diameter på 37 cm.

Jeg synes at lampens enkle hvide glaskuppel passer perfekt til alt det hvide træværk og vinduer som vi har i spisestuen, og så elsker jeg den lille messingdetalje på toppen af lampen, hvor fatningen sidder i. Det var også en af grundende til at jeg faldt for lampen – vi elsker jo messing her i huset.

Jeg viser jer også lige et billede af lamperne, hvor der ikke er lys i dem, for jeg synes også at de er smukke bare at have hængende, og ikke kun pga. deres funktionalitet i rummet.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulvet i hall'en blev fuget