2. sal bliver ryddet

Vores første badeværelse

Michael og jeg har gennem de sidste 4 år renoveret næsten 700 boligkvadratmeter sammen, dette er med vores gamle hus også, men vi har aldrig renoveret et badeværelse sammen endnu. Dette kapitel har vi nu for alvor taget hul på, og vi kommer til at bygge mindst tre sammen her på gården. Det første som vi har kastet os over er badeværelset på stueetagen.

Planen er nemlig at vi laver dette før at vi begynder at bryde vores nuværende ned på førstesalen. Derved har vi ét funktionelt badeværelse i huset, mens at vi renoverer badeværelset på førstesal.

Vi fik badeværelset på stueetagen vådrumsikret for nogle måneder siden efterhånden, men tiden til at få bestilt fliserne og lægge dem har åbenbart ikke været der før nu.

Vi har valgt nogle meget klassiske sort/hvide fliser fra Aarhus bad og fliser som vi fik leveret torsdag eftermiddag, og allerede torsdag aften var Michael i gang med at lægge dem. Vi her nemlig en stram deadline (lige for en gang skyld) for vores VVS’er kommer og tilslutter alle armaturer og toiletter på mandag den 16. december, så vi kan tage badeværelset i brug inden jul!

Vi nåede at lægge alle gulvfliser lige pånær de sorte firkanter som skal skæres til, i venstre side af billedet.

Den lille flisehund var selvfølgelig også med.

Michael fik taget hul på vægfliserne i den dobbelte bruseniche, hvor vi har valgt en hvid vægflise med en sort sokkelflise hele vejen rundt. I brusenichen kommer vægfliserne til at gå fra gulv til loft, mens  de på de andre vægge i badeværelset kommer til at blive afsluttet med en hvid bordkant i højden 120 cm, så det passer med træpanelerne i gangen og gildesalen.

Vi har valgt at lægge to messing Unidrain som afløb i brusenichen. Der er en dyr løsning, men vi synes at dette vil sætte prikken over i’et på det gennemgående messing tema som vi kører.

Gulvfliserne vil blive fuget med en antracit grå fuge, de hvide vægfliser skal fuges med hvid fuge, og de sorte sokkelfliser skal selvfølgelig have sorte fuger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. sal bliver ryddet