Mere spartel og ny New Yorker-væg

Køkken og spisestue

Sikke et fantastisk sommervejr! Arrrh – Vi brugte derfor den regnfulde søndag indendøre. Vi startede der hvor vi slap i går – med at spartle videre i spisestuen og banke puds af den kommende New Yorker-væg i køkkenet.

På trods af at vi havde været i byen i går, og først ramte sengen klokken 4:00 i morges, så blev det alligevel en ret produktiv dag på Obdrupgård. Det havde vi nu ikke lige forestillet os – men fedt at blive overrasket positivt!

Mine trofaste, hårdarbejdende forældre mødte selvfølgelig op med arbejdshandskerne på. Så min mor og jeg kastede os over væggen i køkkenet, mens Michael begyndte at spartle spisestuen. Min far fik demonteret det gamle Frigidare køleskab, som har en stor kompressor stående ved siden af sig, dette skulle nemlig fjernes, før min mor og jeg kunne komme til at fjerne pudsen på væggen bag dette.

Vi fik besøg af to omgange i dag. To par, af mine forældres venner, samt Michaels kusine, kæreste og lille søn. Det er altid rigtig hyggeligt at få besøg derude, og det er rigtig dejligt med den store interesse vores familie og venner har for vores store hus projekt. Mange synes at det er et rigtig stort projekt, og kunne aldrig selv drømme om at kaste sig ud i sådan en omgang – Vi har hørt flere steder fra, at hvis nogen skulle følge sådan et skørt og stort projekt til dørs, så er det Michael og jeg. Sådan et kompliment kan vi leve længe på. Der bliver tit medbragt kage af vores besøgende – så det er jo selvfølgelig heller ikke så ringe 🙂

20314614_10155643065273777_229988642_oSå blev endnu en væg i spisestuen spartlet. Vi spartler ikke helt op mod loftet, da vi skal have stuk sat op, så den mindre pæne kant bliver dækket.

Vi har et dilemma om de rå vægge i spisestuen, da jeg synes de skal blive stående som de er, blot med lidt støvbinder/primer, så de ikke drysser. Det er Michael dog ikke helt enig i, da han synes at vi får et alt for råt hus, da vi vil få en del rå vægge, nu hvor vi også har de rå murstensvægge. Så jeg gav ham grønt lys til at spartle den ene væg i spisestuen, så kan jeg lige gå og overveje, om jeg skal ofre en til, eller om de to sidste bare skal forblive som de er. De ser ud som på billedet nedenunder.

img_8268

Min mor og jeg blev færdige med murstensvæggen i køkkenet, og den sidste halvdel kom til at se således ud. Nu skal de bare have noget støvbinder, så de ikke drysser med puds.

20399207_10155643065503777_1392590017_o

2 kommentarer

  • Det bliver så flot i er så dyktige ogknokler på

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Merete

    Dette bliver altså helt fantastisk. Hvor er I dygtige og flittige. I har også nogle fantastiske hjælpere.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere spartel og ny New Yorker-væg