Makeover i hall'en

Stilhed før stormen

Der er ikke sket så meget på herregården den sidste måneds tid, da vi har haft rigtig travlt på arbejde, med at få afsluttet de sidste ting, inden den for alvor står på husbyggeri! Michael har kun været hjemme i fire dage den sidste måned, så derfor har vi ikke nået noget særligt på Obdrupgård.

Jeg har dog nået en smule alene, nemlig at få fuget nogle de store huller i de New-Yorkervægge som er i køkkenet og stuen. Dem er jeg dog ikke blevet helt færdige med, da vi skal have revet en væg ned, som støder op mod New-Yorkervæggen i køkkenet. Væggen bliver først pillet ned i næste uge, da vi har bestilt en jerndrager, som skal ind og støtte de tilbagestående vægge først er klar i næste uge.

img_9033Her har jeg fuget halvdelen af hullerne på dette billede. Det gør alligevel meget at de bliver lukket. Vi havde med i vores overvejelser, om vi skulle kradse alle fugerne ud, og så fuge væggene om, men det synes jeg ville være synd, da jeg godt kan lide det gamle look, som væggene har med de gamle fuger. Så jeg er derfor gået i gang med at få lappet de største huller, så der ikke kan komme træk fra hulmuren og ind i køkkenet, da denne væg er gavlvæggen på den ene side af huset.

Michael troede ikke helt på mine evner, om at ramme fugefarven med de nye fuger, dette måtte kan dog tage i sig igen, da farven på de nye og gamle er så tæt på 100 % ens, som de overhovedet kan komme, da de tørrede op. Så det er rimelig sejt…. synes jeg selv 🙂

Nu skal jeg have fuget resten færdig, derefter skal væggene syres let af, så murstenene kommer til at fremstå lidt renere. Derefter skal væggene have støvbinder, så de ikke bliver ved med at drysse og smitte af med støv.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeover i hall'en