Stilhed før stormen

Et skridt længere med køkkenet

I går blev jeg færdig med at fuge de sidste huller i New-Yorker væggene – både i stue og køkken.

I køkkenet har vi fået væltet den væg som stod tilbage fra spisekammeret. Vi havde fjernet dørene og dørkarmene, så vi manglede den murede væg. Denne væg kunne dog ikke bare fjernes, da den er bærende. Så vi har fået to jernbjælker som skal ligges ind i stedet for væggen. Én i loftet i stueetagen, og én i loftet i køkkenet.
img_3088Her er væggen så kommet ned og soldater er kommet op, for at støtte huset indtil jernbjælkerne bliver langt på plads. Til højre på billedet, på søjlen mellem vinduerne, har jeg været ved at mure nogle stumper af mursten i, der hvor den væg som er fjernet, har stødt op mod ydervæggen.
img_3096Så blev resterne af væggen kørt ud, og New-Yorker væggen er nu muret og fuget færdig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed før stormen