Sådan så Obdrupgård ud for et år siden

Første nat på gården!!

Jeps, i læste rigtigt – vi skal overnatte på Obdrupgård for første gang i dag!

Denne dag har vi set frem til lige siden vi skrev købsaften under tilbage i maj måned. Vi har set frem til denne dag med længsel, men også med en klump i maven, da vi jo udemærket var klar over at der skulle lægges hundredevis af arbejdstimer i huset inden at vi ville komme dertil. Timerne, dagene og ugerne er fløjet afsted, og nu står vi her altså – den dag som vi har set frem til så længe. Man siger altid at ens projekt har kostet blod, sved og tårer, men det har det virkelig! Vi har virkelig KNOKLET for at komme her til, kun med pauser fra byggeriet i form af arbejdet i firmaet. Jeg har flere gange i projektet tænkt at det måske lige var dumdristigt nok at købe så stort et renoveringsprojekt, og drømte mig lidt tilbage til vores nyistandsatte hus på 150 kvadratmeter – det samme har Michael tænkt, så vi har været rigtig gode til at hive hinanden op, når disse tanker kom frem efter adskillige tilbageskridt i renoveringsprojektet. Men disse negative tanker er selvfølgelig hurtigt blevet afløst af alle de gode, og hvor fantastisk et projekt det er som vi har gang i.
Vi har brugt så meget tid på at finde de rette materialer og løsninger, så huset skulle renoveres som vi synes at det fortjener – men selvfølgelig stadig være funktionel at bo i, her i år 2017. Så vores mål var en stilfuld, klassisk, funktionel, moderne herregård, og jeg føler at vi er rigtig godt på vej i den retning.

23998538_10155975950058777_126365489_o

Nu er første milepæl nået og vi kan vidst godt tillade os at være tilfredse med vores egen indsats. Jeg håber at tilfredsheden for resultatet kan give os energien til at få renoveret de resterende 520 kvadratmeter i huset 😅 Vi kunne ikke have klaret renoveringen så hurtigt uden mine forældres kæmpe store hjælp! og hjælpen fra vores trofaste venner. Det er rigtig dejligt og altafgørende at have et godt netværk, når man er lidt presset i sådan et projekt.

24085374_10155975950173777_1102800336_o

Vi havde planlagt at dagen i dag skulle være vores første nat i huset, da vi forhåbentlig får lavet køkkenet færdigt i næste uge, og derfor ikke skal leve særlig længe af rugbrød og toast 😂 men også fordi at Michael har været i Norge og arbejde i nogle dage, så det kunne ikke blive før i dag, da vi gerne ville sove alle tre sammen for første gang i huset. Det var selvfølgelig rigtig tæt på ikke at kunne lade sig gøre alligevel, da Michaels fly var meget forsinkede, og det kun var på et hængende hår at han nåede det sidste fly mod Billund.

Det bliver spændende at vågne her på Obdrupgård i morgen, det glæder jeg mig til.

6 kommentarer

 • Det er blevet SÅ flot. glæder mig til at se hvad i finder på i resten af huset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trond Skaro-Hansen

  Hei 😊.
  Ja, dere kan virkelig være tilfredse med den kjempeinnsatsen dere har gjort 👍🏻👊🏻💪🏻👏🏻 . Jeg har hele tiden hatt troen på dere 😊. Har også forstått at dere har veldig god hjelp av dine foreldre, så sikkert mye ære til de 👏🏻👏🏻👏🏻 . Hatt en rundtur på godset via Instagram , det blir bare fantastisk
  Trond

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sand

  Så dejligt at I er kommer ind. Og det ser jo rigtig hjemligt og hyggeligt ud. Detcer helt utroligt hvad I har klaret.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan så Obdrupgård ud for et år siden